Εξέλιξη με Ποντένσε στην Αγγλία: Τι λένε για τον Πορτογάλο και την Γουλβς

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Εξέλιξη με Ποντένσε στην Αγγλία: Τι λένε για τον Πορτογάλο και την Γουλβς

Εξέλιξη με Ποντένσε στην Αγγλία: Τι λένε για τον Πορτογάλο και την Γουλβς
🔴 Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό και τον Ντανιέλ Ποντένσε.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference League. Ο Ντάνιελ Ποντένσε όχι απλά δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά ουσιαστικά είναι ο… κανόνας των προθέσεων του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης που θέλουν στον Πειραιά. Διότι και ο ίδιος θέλει. Σαν τρελός. Κάτι που αποτυπώνεται, πλέον, με τρόπο κάθετο και στην Αγγλία. Επιβεβαιώνοντας τις κινήσεις που γίνονται από πλευράς Πειραιωτών, ώστε να βρεθεί ο τρόπος… μονιμοποίησης του «Mighty Mouse» στο Μεγάλο Λιμάνι.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μετράμε τα δεδομένα και το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Στην υπόθεση Ποντένσε, αυτό που δεν θα γίνει, είναι να παραμείνει στη Γουλβς. Και αυτό είναι κάτι που έχει ξεκαθαριστεί με κάθε τρόπο από τον ποδοσφαιριστή. Αλλά και κάτι που έχουν ήδη αποφασίσει και οι Άγγλοι, οι οποίοι θέλουν να βρουν τρόπο να δώσουν τον ποδοσφαιριστή, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος για τον σύλλογο. Κάτι που επίσης χωράει πολύ συζήτηση.

Η πιο σημαντική τοποθέτηση στο θέμα Ποντένσε έγινε από το «The Athletic». Σε αναλυτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση στη Γουλβς, το κορυφαίο βρετανικό Μέσο, εξήγησε με τρόπο σαφή και αναλυτικό όλα αυτά που γνωρίζουμε. Αλλά ουσιαστικά έθεσε το θέμα σε νέα βάση, επιβεβαιώνοντας πως ο Ολυμπιακός και η Γουλβς βρίσκονται σε επαφές για να κλείσουν το θέμα του 27χρονου εξτρέμ. Και η διαδικασία βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, αναλυτικά το «The Athletic», στο ρεπορτάζ για τον Πορτογάλο και την αποχώρησή του από το ρόστερ της Γουλβς, αναφέρει τα εξής: «Daniel Podence (συμβόλαιο έως το 2025). Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να μετατρέψει τον δανεισμό της περασμένης σεζόν σε μόνιμη μεταγραφή και ο 28χρονος είναι χαρούμενος να παραμείνει στους πρωταθλητές του Europa Conference League, αλλά χρειάζεται κάποια επιπλέον διαπραγμάτευση για να βρουν οι δύο σύλλογοι κοινό έδαφος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ποντένσε δεν έχει μέλλον στη Wolves».

Επιπλέον, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αφήσει περιθώρια… άμβλυνσης της σχέσης του με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της Γουλβς. Δεν θέλει να γυρίσει στο Γουλβερχάμπτον και έχοντας μόνο έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι στόχος του είναι να παίξει εκεί που ο ίδιος θέλει. Και όπως επιβεβαιώνουν οι Βρετανοί, αυτό το «εκεί», είναι ο Ολυμπιακός. Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η φόρμουλα.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate