Επίθεση Κάνααν σε Μπαρτζώκα: «Θα ευχαριστούσατε κάποιον που σας έλεγε ψέματα;»

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Επίθεση Κάνααν σε Μπαρτζώκα: «Θα ευχαριστούσατε κάποιον που σας έλεγε ψέματα;»

Επίθεση Κάνααν σε Μπαρτζώκα: «Θα ευχαριστούσατε κάποιον που σας έλεγε ψέματα;»
🔴 Ο Αϊζάια Κάνααν απάντησε σε μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού, που του είπε πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει το Μπαρτζώκα αφού αυτός τον έφερε στην ομάδα.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εκ των ομιλητών στο σεμινάριο προπονητών της Euroleague και κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στο «αντίο» του Αμερικανού γκαρντ, στο οποίο άφησε να εννοηθεί πως είχε παράπονα σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στους Πειραιώτες.

Με αφορμή αυτά, ένας φίλος των Πειραιωτών δεν δίστασε να στείλει μήνυμα στον Αμερικανό γκαρντ και να του επισημάνει πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει το κόουτς Μπαρτζώκα που τον έφερε στην ομάδα.

Ο Κάνααν απάντησε στον φίλο των «ερυθρολεύκων», με την συνομιλία τους να… κυκλοφορεί στα social media. «Ο Μπαρτζώκας είναι ένας από εμάς. Σε αγαπάμε. Γιατί δεν τον ευχαρίστησες όταν έφυγες από την ομάδα; Ο Μπαρτζώκας σε έφερε. Είναι άδικο αυτό…», του έγραψε ο φίλος της ομάδας.

Με τον Κάνααν να απαντά: «Αν σου έλεγαν και εσένα ψέματα και ένιωθες πως δεν σε σέβονται και σε χρησιμοποιούν, θα ευχαριστούσες κάποιον για όλα αυτά; Και πρέπει να ευχαριστεί εκείνος εμένα, αλλά εσύ νομίζεις πως μου έχει πει το οτιδήποτε».

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate