Απέρριψε πέρυσι Ολυμπιακό, στόχος φέτος από ΝΒΑ - 4 μεταγραφές στο ΣΕΦ!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Απέρριψε πέρυσι Ολυμπιακό, στόχος φέτος από ΝΒΑ - 4 μεταγραφές στο ΣΕΦ!

Απέρριψε πέρυσι Ολυμπιακό, στόχος φέτος από ΝΒΑ - 4 μεταγραφές στο ΣΕΦ!
🔴 Γιατι θα έχουμε οριστικές εξελίξεις με Βεζένκοφ σε 20 ημέρες, ο παίκτης από την Αμερική με το σουτ που... σκοτώνει και οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Σάσα Βεζένκοφ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Γλυφάδα για το σεμινάριο των προπονητών και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του. Ο σταρ των Σακραμέντο Κινγκς είναι απολύτως φυσιολογικό να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον και γιατί είναι σπουδαίος παίκτης αλλά και επειδή υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είτε στον Ολυμπιακό, είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Είδηση, πάντως, δεν βγήκε, αναμένεται να βγει, όμως, προς τα τέλη του μήνα, αρχές του άλλου, όταν εκτός των άλλων θα έχει ολοκληρωθεί και το ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, κοιτάζει και σε άλλα μέτωπα για να ενισχυθεί και έχει ρίξει βάρος στον κόμπο γκαρντ, που θα προσθέσει στο ενεργητικό του. Στην Ευρώπη δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος κατάλληλος παίκτης, στις ΗΠΑ είναι σίγουρο ότι οι λύσεις είναι πολλές. Είτε πρόκειται για παίκτη, που αγωνίστηκε φέτος στο ΝΒΑ, είτε για γκαρντ, που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του το ψάχνουν εξονυχιστικά το θέμα, ούτως ώστε να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ο Τζέιλεν Νοουέλ μπορεί να είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις καθώς την έψαξε και πέρυσι ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικάνος προτίμησε να μείνει στο ΝΒΑ αλλά έπαιξε ελάχιστα σε Μέμφις και Πίστονς. Και φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον εκεί, οπότε είναι πιθανή η μετακόμισή του στην Ευρώπη.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate