Ακόμα βάζει γκολ ο Ελ Κααμπί: Παστέλωσε και με το Μαρόκο (vid)

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ακόμα βάζει γκολ ο Ελ Κααμπί: Παστέλωσε και με το Μαρόκο (vid)

Ακόμα βάζει γκολ ο Ελ Κααμπί: Παστέλωσε και με το Μαρόκο (vid)
🔴 Με άψογο στυλ από ασίστ του Χακίμι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έγραψε το 3-0 για το Μαρόκο στο ματς με τη Λ.Δ. του Κονγκό. Λίγο αργότερα πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ ο άσος του Ολυμπιακού.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει αναπτύξει… ερωτική σχέση με τα δίχτυα τη φετινή σεζόν και δεν λέει να σταματήσει να σκοράρει με τίποτα.

Στο παιχνίδι του Μαρόκου με τη Λ.Δ. του Κονγκό, ο φορ του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα με υπέροχο τελείωμα από ασίστ του Χακίμι για το 3-0 στο 20′ και έδειξε πως παραμένει on fire.

Θυμίζουμε πως ο Ελ Κααμπί πέτυχε 33 γκολ σε 50 εμφανίσεις φέτος με τους Πειραιώτες ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ στο Conference League, οδηγώντας την ομάδα του στον μεγαλύτερο θρίαμβο της ιστορίας της.

Δείτε το γκολ:


Update: Στο 39′ ο Ελ Κααμπί πέτυχε ακόμη ένα γκολ και έκανε το 4-0 σε κενό τέρμα από ασίστ του Ουνάχι.

Δείτε και το 4-0:


Τι κάνει ο Ελ Κααμπί: Χατ-τρικ μέσα σε 33 λεπτά!

 Αδιανόητη εμφάνιση από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά-κανονιά για να πετύχει χατ-τρικ και να γράψει το 5-0 για το Μαρόκο. Πράματα και θάματα συνεχίζει να κάνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Ο «killer» του Ολυμπιακού συνεχίζει… γκαζωμένος και με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε διάστημα 33 λεπτών. 
 
Το τρίτο προσωπικό του τέρμα, λοιπόν, και πέμπτο συνολικά για το Μαρόκο στην έδρα του Κονγκό το πέτυχε στο 53ο λεπτό, σκοράροντας με κεφαλιά-κανονιά για το 5-0 έπειτα από νέα ασίστ του Ουνάχι. Μάλιστα, ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί τον έβγαλε από το ματς στο 60ο λεπτό! 
 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate