"Τέλειωσε" κάθε συζήτηση για Φιλαδέλφεια η κυβέρνηση - "Θα ήταν αδιανόητο"!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

"Τέλειωσε" κάθε συζήτηση για Φιλαδέλφεια η κυβέρνηση - "Θα ήταν αδιανόητο"!

"Τέλειωσε" κάθε συζήτηση για Φιλαδέλφεια η κυβέρνηση - "Θα ήταν αδιανόητο"!
🔴 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης πήρε σαφή θέση για τις φήμες περί αλλαγής έδρας του τελικού του Conference League από την OPAP Arena αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Αστυνομία έχει δώσει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Παύλος Μαρινάκης: Κανένα θέμα αλλαγής έδρας του τελικού του Conference League δεν υπάρχει όπως ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει δώσει και η αστυνομία εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του.

«Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε την τιμή να ακούμε την είδηση ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον τελικό του Conference League. Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.
🔴 Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση και μάλιστα, η στάση της πολιτείας τους τελευταίους μήνες ειδικά, με την εφαρμογή του νόμου σε όλα τα επίπεδα, δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώτιο γι αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί σε λίγες ημέρες θα ζήσουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και μακάρι μια ακόμα μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.  
 
Η αστυνομία, αντιθέτως με όσα γράφτηκαν, έχει δώσει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά της διοργάνωσης. Τόσο από το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τους αρμόδιους υπουργούς τους κ.κ Βρούτση και Χρυσοχοΐδη, υπάρχει η ενημέρωση ότι προχωράμε κανονικά. Άρα, θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate