Ποντένσε: Υπάρχει οψιόν αγοράς - Τα δεδομένα! Φεύγει ή μπορεί να μένει;

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ποντένσε: Υπάρχει οψιόν αγοράς - Τα δεδομένα! Φεύγει ή μπορεί να μένει;

Ποντένσε: Υπάρχει οψιόν αγοράς - Τα δεδομένα! Φεύγει ή μπορεί να μένει;
🔴 Ο Πορτογάλος έδειξε να συγκινείται έντονα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ... ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς του;
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ποντένσε πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού μετρώντας 14 γκολ και 12 ασίστ σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Όπως είναι γνωστό ο Πορτογάλος ήρθε δανεικός από την Γούλβς με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψει μόλις ολοκληρωθεί η χρονιά. Οι «λύκοι» παρακολουθούν με χαμόγελο την απόδοση του Πορτογάλου και παράλληλα εξετάζουν τα δεδομένα ώστε να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο.
 
Ρεπορτάζ αγγλικών ιστοσελίδων αναφέρει ότι ο 28χρονος ακραίος επιθετικός μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νέτο.
 
Όμως υπάρχει μια οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό... 
🔴 Ο Ολυμπιακός κινήθηκε έξυπνα στην αρχή της σεζόν ζητώντας από τους Άγγλους να ορίσουν μια οψιόν αγοράς ώστε να έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν στην αγορά του ποδοσφαιριστή.
 
Η οψιόν αγοράς έχει οριστεί στα 5 εκ. ευρώ, με τις δύο ομάδες σύντομα να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
 
Ο Πορτογάλος έχει εκφράσει την αγάπη του...
🔴 Ο 28χρονος εξτρέμ έχει δείξει το πόσο αγαπά τον σύλλογο και σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό... σύντομα όμως θα γνωρίζουμε.

Αγαπάει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα... ας ελπίσουμε και η επιθυμία του να είναι αυτή που όλοι οι φίλαθλοι θέλουν... να μείνει!
 
Η ανάρτηση αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate