Ολυμπιακός: Οι Θρύλοι που κλήθηκαν στον τελικό του Conference League - Πρόσκληση και στον "μύθο"!

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Οι Θρύλοι που κλήθηκαν στον τελικό του Conference League - Πρόσκληση και στον "μύθο"!

Ολυμπιακός: Οι Θρύλοι που κλήθηκαν στον τελικό του Conference League - Πρόσκληση και στον "μύθο"!
🔴 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι μεταξύ των Θρύλων που έχει καλέσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του UEFA Europa Conference League με τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η... έκπληξη από τη Λατινική Αμερική.   
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός θα ψάξει την Τετάρτη (29/5, 22.00) την υψηλότερη κορυφή της Ιστορίας του αντιμετωπίζοντας στην «ΑΕΚ Arena» τη Φιορεντίνα στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεχνούν όμως όσους συνετέλεσαν στις μέχρι πρότινος κορυφαίες στιγμές του συλλόγου και έτσι απηύθυναν πρόσκληση σε ορισμένους παίκτες και προπονητές που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον Πειραιά.

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο – για πολλούς- κορυφαίος προπονητής της σύγχρονης Ιστορίας του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος εκτός από θρύλος της ομάδας του Πειραιά είναι και στενός φίλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ένας άλλος προπονητής που μεγαλούργησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος που κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στη λίστα των καλεσμένων του συλλόγου.

Η «χρυσή» φουρνιά που βρέθηκε στους «16» του UEFA Champions League το 2013/14 αναμένεται να δώσει «βροντερό παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού ο Ολυμπιακός έχει προσκαλέσει τον Ρομπέρτο, τον Τσόρι Ντομίνγκες αλλά και τον σπουδαίο Νταβίντ Φουστέρ.

Τέλος, η πρόσκληση… έκπληξη που έχει φύγει για τη Λατινική Αμερική δεν θα μπορούσε να αφορά άλλον από τον… «Θεό» του Ολυμπιακού, τον Ζιοβάνι! Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ζιοβάνι θα καταφέρει να κάνει το ταξίδι αλλά η πρόσκληση του Ολυμπιακού είναι ήδη στα χέρια του!

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate