Νικολακόπουλος: "Ολυμπιακός-Φιορεντίνα έχουν αμυντικές αδυναμίες και..."

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Νικολακόπουλος: "Ολυμπιακός-Φιορεντίνα έχουν αμυντικές αδυναμίες και..."

Νικολακόπουλος: "Ολυμπιακός-Φιορεντίνα έχουν αμυντικές αδυναμίες και..."
🔴 Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
 
Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε μία προσέγγιση στο παιχνίδι της Τετάρτης, λέγοντας πως οι Πειραιώτες και οι «βιόλα» δίνουν το 57ο ματς τη φετινή σεζόν και μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι είναι κοντά στο αμυντικό επίπεδο. 
 
Υπό την έννοια ότι η Φιορεντίνα έχει δεχθεί 67 γκολ και ο Ολυμπιακός 61, άρα κατά μέσο όρο δέχονται τη φετινή σεζόν 1,2 και 1,1 γκολ, αντίστοιχα. 
 
«Είναι σαφές ότι και οι δύο ομάδες έχουν αμυντικές αδυναμίες και, μάλιστα, προσπαθούν να τις καλύψουν με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, με άμεσο ποδόσφαιρο, με πίεση κτλ…», σχολίασε.

Τέλος είπε ότι περιμένει ο Μεντιλίμπαρ, μετά το χθεσινό ρεπό, να επιβεβαιώσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις τον βαθμό ετοιμότητας του Ορτέγκα και Ιμπόρα, καθώς τους προορίζει για την αρχική ενδεκάδα. 
 

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate