Καινούργιος Ολυμπιακός! Μαύρη λίστα Μεντιλίμπαρ - Φήμες για Παναθηναϊκό...

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Καινούργιος Ολυμπιακός! Μαύρη λίστα Μεντιλίμπαρ - Φήμες για Παναθηναϊκό...

Καινούργιος Ολυμπιακός! Μαύρη λίστα Μεντιλίμπαρ - Φήμες για Παναθηναϊκό...
🔴 Ο Ισπανός προπονητής έχει τα κλειδιά τού ερυθρόλευκου ποδοσφαιρικού τμήματος και, όπως φαίνεται, έχει πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στον τελικό τού Conference League. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μπορούμε να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα τού Ολυμπιακού πριν ακόμα τελειώσει η σεζόν για την ομάδα του Πειραιά; Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά της τη μεγαλύτερη πρόκριση στην Ιστορία της, δηλαδή τη συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Κι όμως, μπορούμε!

Γιατί η σεζόν έχει κρίθει, ήδη, απόλυτα επιτυχημένη από τη στιγμή που βρέθηκε στην άκρη τού πάγκου ο Mεντιλίμπαρ, ο άνθρωπος δηλαδή που έχει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δηλαδή με όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, μπορεί να δημιουργηθεί οποιαδήποτε αρνητική χροιά αν δεν κατακτήσει το Conference;

Σαφώς και θα έχει έξτρα ενδιαφέρον το θετικό σενάριο, δηλαδή να φέρει από τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Πειραιά την κούπα η ομάδα, καθώς εκεί διαμορφώνονται διαφορετικά δεδομένα για το προσετίζ της ομάδας, ίσως και το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του ο Ισπανός. Μόνο που εδώ, σε αυτό το θέμα, δεν θα μιλήσουμε για την επόμενη μέρα τού Ολυμπιακού γενικά και αόριστα, αλλά για το υλικό που υπάρχει τώρα στην ομάδα.
Ο Μεντιλίμπαρ έχει φτάσει σε ασφαλή συμπεράσματα, έχει δώσει τις εισηγήσεις στη διοίκηση, και οι επιθυμίες του θα γίνουν πράξη. Πάμε να δούμε όλο το ρόστερ και να αναλύσουμε τι ισχύει.

Δανεικοί προς τα μέσα

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate