Γιόβετιτς: «Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στον τελικό»

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Γιόβετιτς: «Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στον τελικό»

Γιόβετιτς: «Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στον τελικό»
🔴 Διαβάστε τι δήλωσε ο Στέφαν Γιόβετιτς στην La Repubblica ενόψει του τελικού του Conference League. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν ξεχνάει τα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φιορεντίνα ο Στέφαν Γιόβετιτς ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν θα πανηγύριζε ποτέ εάν σκόραρε εναντίον της, κάτι που θα δεν θα κάνει -όπως είπε- εάν σκοράρει και στον τελικό του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 
 
«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω;», ανέφερε ο Γιόβετιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «La Repubblica”» και προσθέτει…
🔴 «Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη «δική μου» Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό». 
 
Τέλος απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για τους τομείς που υπερτερεί ο Ολυμπιακός έναντι της ιταλικής ομάδας… 
 
«Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στους αγώνες», κατέληξε.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate