Νέα για τα εισιτήρια του Ολυμπιακού: Τι κάνουν στη Φιορεντίνα...

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Νέα για τα εισιτήρια του Ολυμπιακού: Τι κάνουν στη Φιορεντίνα...

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό: Τι κάνουν στη Φιορεντίνα...
🔴 Δεν το περίμεναν αυτό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, μέχρι χθες η Φιορεντίνα είχε ήδη διαθέσει 4.500 από τα 8.000 εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Οι φίλοι των Πειραιωτών ευελπιστούσαν οι «βιόλα» να επιστρέψουν αρκετά εισιτήρια και να τα πάρουν οι ίδιοι ώστε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι ερυθρόλευκο, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

🔴 Αξίζει να σημειωθεί πως τα 4.500 εισιτήρια πήραν οι κάτοχοι διαρκείας της Φιορεντία και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η ελεύθερη διάθεσή των «μαγικών χαρτιών» που έμειναν. Πλέον θα μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει, αρκεί να έχει ανανεωμένη την κάρτα φιλάθλου του μέχρι τις 15 Μαΐου.

Ένα πρόβλημα, πάντως, που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φίλοι του συλλόγου της Φλωρεντία είναι πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα τσάρτερ για τους μεταφέρουν στην Αθήνα.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate