Αλλαγές σε Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ - Η θέση που κρίνεται στο παρά... πέντε

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Αλλαγές σε Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ - Η θέση που κρίνεται στο παρά... πέντε

Αλλαγές σε Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ - Η θέση που κρίνεται στο παρά... πέντε
🔴 Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Ένωση και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που έβαλε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Συγκεντρωμένους και στα εγχώρια παιχνίδια που απομένουν θέλει να κρατήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους παίκτες των Ερυθρόλευκων, με τον ίδιο μάλιστα ενόψει ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να τους τονίζει πως: «Μην σκέφτεστε τη Φιορεντίνα, γιατί αν δεν κερδίσουμε στα τελευταία ματς των πλέι οφ, θα πάμε με πίεση στον τελικό».

Μάλιστα η ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει σαν... καμπανάκι με τον Βάσκο τεχνικό να να περιμένει την αντίδραση των παικτών του στο ντέρμπι κόντρα στην Ένωση και τον ίδιο να μην μπορεί πάντως να υπολογίσει στους Ρέτσο, που είναι τιμωρημένος, αλλά και τους Ιμπόρα, Ορτέγκα που είναι τραυματίες.
🔴 Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός στην ενδεκάδα του αναμένεται να έχει τους Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Κααμπί, που πήραν κάποιες ανάσες, ενώ και στα χαφ ενδέχεται να γίνουν αλλαγές με τους Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Γιόβετιτς να διεκδικούν θέση, καθώς ο Τσικίνιο έχει καταπονηθεί πολύ, ενώ ο Χέσε παρά την κούραση θέλει να αγωνιστεί, με την συμμετοχή του Ρίτσαρντς να κρίνεται στο... παρά πέντε και στην προπόνηση της Τρίτης (14/5).
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate