Το ChatGPT... μίλησε! Το σκορ στο Φενέρ - Ολυμπιακός και ο... Φορτούνης

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Το ChatGPT... μίλησε! Το σκορ στο Φενέρ - Ολυμπιακός και ο... Φορτούνης

Το ChatGPT... μίλησε! Το σκορ στο Φενέρ - Ολυμπιακός και ο... Φορτούνης
🔴 Αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς των Ερυθρόλευκων κόντρα στην τουρκική ομάδα και Μέσο της γειτονικής χώρας έδωσε... απαντήσεις μέσω της τεχνητής νοημοσύνης για το σκορ, αλλά και την πρόκριση.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Σε... ρυθμούς ρεβάνς μεταξύ της Φενέρ και των Ερυθρόλευκων κινούνται στην Τουρκία και μάλιστα η τουρκική ajansspor  ρώτησε το ChatGPT για τον αγώνα του Σουκρού Σαράτσογλου, με την τεχνητή νοημοσύνη να προβλέπει νίκη στην παράταση για τους γηπεδούχους και παράλληλα πρόκριση.

«Πιστεύω ότι θα έχει ως αποτέλεσμα τη νίκη της Φενερμπαχτσέ με 2-1. Με αυτό το σκορ το σύνολο των δύο αγώνων θα είναι στο ισόπαλο 4-4. Στην παράταση και οι δύο ομάδες θα έχουν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά η Φενερμπαχτσέ θα χρησιμοποιήσε το πλεονέκτημα έδρας για να πετύχει ένα γκολ», είναι η απάντηση του ChatGPT στην ερώτηση των Τούρκων.
🔴 Παράλληλα η τεχνητή νοημοσύνη αναφέρεται και στους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός ξεχωρίζοντας κυρίως τον Κώστα Φορτούνη, ως τον πιο δημιουργικό ποδοσφαιριστή ενώ κάνει ειδική αναφορά στους Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Πασχαλάκη, Μασούρα, Κάρμο και... Βέζο, ο οποίος βέβαια δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate