Τα σενάρια της Euroleague, τι γίνεται με τον Ολυμπιακό

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Τα σενάρια της Euroleague, τι γίνεται με τον Ολυμπιακό

Τα σενάρια της Euroleague, τι γίνεται με τον Ολυμπιακό
🔴 Ποια είναι τα σενάρια της Euroleague και πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί από τρίτος μέχρι και έκτος. Ποιες ομάδες πιθανότατα θα βρεθούν στο δρόμο του.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Μόναχο νικώντας τη Μπάγερν και επί της ουσίας έσβησαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού για να βρει θέση στην πρώτη τετράδα της Euroleague. Οι «πράσινοι» αναμένεται να νικήσουν την Άλμπα την τελευταία αγωνιστική κάτι που σημαίνει πως αν οι Πειραιώτες νικήσουν την Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο θα τερματίσουν στην πέμπτη θέση.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Φενέρ θα τερματίσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Εάν οι Πειραιώτες βρεθούν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα που αναμένεται να βγει τέταρτη, ενώ σε περίπτωση που τερματίσουν έκτοι τότε στο δρόμο τους θα βρεθεί η Μονακό ως τρίτη. Μπαρτσελόνα και Μονακό έχουν εύκολα παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική, με Βιλερμπάν έξω οι Καταλανοί και με Μπάγερν μέσα οι Μονεγάσκοι.

🔴 Υπάρχει σενάριο που βγάζει τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση της κατάταξης. Αυτό θα συμβεί εάν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τη Βιλερμπάν, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό, η Άλμπα τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε.

Στην τέταρτη θέση θα βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» εάν η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα τη Βιλερμπάν, η Άλμπα τον Παναθηναϊκό και φυσικά ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε.

Στο σενάριο τέλος να χάσουν όλοι οι από πάνω από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες (εφόσον κερδίσουν τη Φενέρ) δεν ευνοούνται στην πολλαπλή ισοβαθμία και βγαίνουν πέμπτοι.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate