Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός ρόλος του Φορτούνη

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός ρόλος του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός ρόλος του Φορτούνη
🔴 Ο Κώστας Φορτούνης στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν είχε τη συνήθη δημιουργία του στον Ολυμπιακό, αλλά η παρουσία του είχε ιδιαιτερότητες και άλλου τύπου συνεισφορά. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι σπάνιο για αγώνα του Ολυμπιακού να μην καταγράφεται κάποια τελική πάσα σε συμπαίκτη του για να σκοράρει ή να μην έχει ο ίδιος ο Κώστας Φορτούνης μια δική του προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αυτό συνέβη. Από τα πόδια του αρχηγού του Ολυμπιακού ξεκίνησαν βέβαια ορισμένες από τις πολλές καλές φάσεις που δεν αξιοποιήθηκαν, αλλά τα περισσότερα στη δημιουργία τα έκαναν άλλοι. Ο Τσικίνιο και ο Ποντένσε κυρίως.

Ο Φορτούνης έπαιξε σε αυτό το ντέρμπι στον άξονα, όπως πολλοί πιστεύουν ότι θα πρέπει να συμβαίνει μόνιμα, αλλά οι προπονητές του έχουν άλλη άποψη. Να ξεκινά από πλάγια και να συγκλίνει. Έτσι άλλωστε θα έπαιζε και στη Νέα Φιλαδέλφεια εάν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Όρτα.

🔴 Σε αυτό το ντέρμπι είδαμε τον Φορτούνη να κάνει άλλα πράγματα. Να έχει πάνω του τους χαφ της ΑΕΚ για να τον σταματήσουν, με συνέπεια να δοθεί η ευκαιρία στους άλλους κεντρικούς (ειδικά τον Τσικίνιο, αλλά και τον Έσε) να βρουν χώρους για παραγωγή παιχνιδιού και εκτελέσεις. Άλλο που δεν μπήκαν τα γκολ.

Επίσης ο Φορτούνης έδωσε πολλές μάχες στο κέντρο, μάρκαρε σωστά, βοηθούσε σε κάθε τομέα, έκανε και το φάουλ κόβοντας επικίνδυνη αντεπίθεση και πήρε κάρτα.

Φυσικά από τον συγκεκριμένο παίκτη ο Ολυμπιακός περιμένει πάντα περισσότερα, αλλά έχει σημασία να επισημανθεί ενόψει της συνέχειας η ιδιαίτερη παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ στα επόμενα ματς θα τον έχει ξανά ακραίο, αλλά κάθε ματς έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ξεχωριστές συνθήκες.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate