Εκεί θα… χτυπήσει ο Μεντιλίμπαρ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Εκεί θα… χτυπήσει ο Μεντιλίμπαρ

Εκεί θα… χτυπήσει ο Μεντιλίμπαρ
🔴 Ο Μεντιλίμπαρ έχει κάνει το σχέδιο του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού  με τη Φενέρμπαχτσε και ξέρει που θα χτυπήσει την αντίπαλο του.  
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι προπονητής που θα αλλάξει τα σχέδια του, γιατί θα του το επιβάλλει ο αντίπαλος. Το έχει δηλώσει άλλωστε πως πολλές φορές το έχει πληρώσει, διότι δεν τροποποίησε τις τακτικές του και τη φιλοσοφία του.

Έτσι και στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε ο Βάσκος δεν σκοπεύει να κάνει τη χάρη στη Φενέρ και να την αφήσει να κάνει το παιχνίδι της. Ο 63χρονος προπονητής πιστεύει στην ομάδα του και θέλει να την δει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρει ποιες αδυναμίες έχει ο Ολυμπιακός, ξέρει όμως και ποιες έχει η Φενέρ.

Εκεί θα πάει να την χτυπήσει, διότι είναι μία ομάδα που είναι επικίνδυνη επιθετικά, αλλά αμυντικά βγάζει αφέλεια. Ο Μεντιλίμπαρ πήρε το μάθημα του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν πρόκειται να βγει μπροστά χωρίς να καλύψει τα νώτα του. Δεν μπορεί να το κάνει άλλωστε όταν ο αντίπαλος έχει μέσα τον Ντζέκο και τον Τάντιτς.

🔴 Θα πάει να την χτυπήσει, όμως, στην μετάβαση, διότι εκεί έχει το πρόβλημα η Φενέρ. Όσο καλή είναι μπροστά άλλο τόσο κακή είναι πίσω. 

Είναι μία ομάδα που έχει αργές επιστροφές και ειδικά οι μπακ της που βγαίνουν διαρκώς στην επίθεση αφήνουν πολλούς χώρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και οι στόπερ να μένουν εκτεθειμένοι. 

Ο Μεντιλίμπαρ έχει τρόπο να κάνει ζημιές και ο Γιόβετιτς ίσως να αποδειχτεί καθοριστικός σε ένα τέτοιο ματς.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate