«Κίτρινος» πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρμπαχτσε! Πέντε παίκτες του σε κίνδυνο…

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

«Κίτρινος» πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρμπαχτσε! Πέντε παίκτες του σε κίνδυνο…

«Κίτρινος» πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρμπαχτσε! Πέντε παίκτες του σε κίνδυνο…
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον μεγάλο κίνδυνο του Ολυμπιακού να χάσει παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε! 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ, ξέροντας ότι θα έχει μία τεράστια απώλεια, αφού θα του λείψει ο καλύτερος του παίκτης εδώ και δύο μήνες, από τότε δηλαδή που ανέλαβε ο Μεντιλίμπαρ. Αναφέρομαι φυσικά στον Ποντένσε, που εντελώς επιπόλαια πήρε 3η κίτρινη κάρτα στην παράταση της ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο 6-1 στη Σερβία, και θα χάσει τώρα τον μεγάλο αγώνα κόντρα στους Τούρκους.
 
 • Μόνο που ο «κίτρινος» πυρετός στον Ολυμπιακό δεν σταματάει εδώ! Διότι έχει πέντε παίκτες που είναι στο όριο των καρτών, όπερ σημαίνει ότι όποιος η, όποιοι από αυτούς πάρουν μία κίτρινη μεθαύριο, θα χάσουν τη ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη την άλλη Πέμπτη. Μιλάμε για τον αρχηγό Φορτούνη, τους κεντρικούς αμυντικούς Ρέτσο και Κάρμο, αλλά και τους κεντρικούς μέσους Ιμπόρα κι Αλεξανδρόπουλο!
🔴 • Εξυπακούεται πρώτον ότι το μεγαλύτερο θέμα έχει να κάνει με τους στόπερ, όχι μόνο γιατί αυτό είναι το δίδυμο που εμπιστεύεται ο Μεντιλίμπαρ, αλλά γιατί υπάρχει πίσω τους μόνο μία εναλλακτική επιλογή, ο Ντόη, καθώς είναι εκτός λίστας οι Άμπι, Μπιανκόν και Βέζο. Θα ήταν δε καταστροφικό να πάρουν κίτρινη και οι δύο στόπερ, αφού δεν θα υπάρχει άλλη εναλλακτική, πλην ίσως του Ιμπόρα, που παρεμπιπτόντως είναι κι αυτός στο όριο.

• Εξυπακούεται δεύτερον ότι οι ευρισκόμενοι στο όριο καρτών παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μη δώσουν αφορμή στον Ελβετό διαιτητή Σέρερ. Αλλά όχι, ασφαλώς, τόσο…προσεκτικοί, ώστε να ρισκάρουν π.χ. να φάει ένα γκολ η ομάδα, προκειμένου να γλιτώσουν οι ίδιοι μία κάρτα. Προέχει το καλό αποτέλεσμα. Και από εκεί και πέρα, ει δυνατόν χωρίς απώλειες.

Ολυμπιακός: «Κίτρινος» πυρετός ενόψει Φενέρμπαχτσε

Με δύο κίτρινες, άρα κι αυτοί σε κίνδυνο να χάσουν τη ρεβάνς, είναι και δύο παίκτες της Φενέρμπαχτσε, οι στόπερ Ντζικού και Όστερβελντε, με τη συμμετοχή πάντως του πρώτου να είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Και τους Τούρκους γενικά να μην έχουν πρόβλημα σε αυτή τη θέση, λόγω παρουσίας πέντε-έξι κεντρικών αμυντικών στη λίστα.
🔴 • Παρεμπιπτόντως, στα τουρκικά social media το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο που κυκλοφορεί σήμερα έχει να κάνει με τη Φενέρμπαχτσε, με αφορμή την απόφαση της να μην κατέβει να παίξει προχθές στον τελικό του Σούπερ Καπ εναντίον της Γαλατασαράϊ, γιατί η τουρκική ομοσπονδία αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα της για αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα, ώστε να ήταν ξεκούραστη για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί λοιπόν της Γαλατασαράι, κι όχι μόνο, γράφουν σήμερα ότι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, ο Αλί Κοτς, κατέθεσε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ να αναβάλλει το παιχνίδι με τον… Ολυμπιακό, ώστε η ομάδα του να είναι ξεκούραστη ενόψει του αγώνα της την Κυριακή με την Καραγκιουμρούκ για το τουρκικό πρωτάθλημα (!), απειλώντας ότι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα, δεν θα κατέβει να παίξει στο Καραϊσκάκη η, θα παίξει με την Κ19 για δύο λεπτά, όπως συνέβη με τη Γαλατασαράϊ την Κυριακή! 
 
 
Ολυμπιακός: «Κίτρινος» πυρετός ενόψει Φενέρμπαχτσε
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate