Απόφαση Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη! Ο... θόρυβος της Μπράγκα και η ανανέωση

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Απόφαση Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη! Ο... θόρυβος της Μπράγκα και η ανανέωση

Απόφαση Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη! Ο... θόρυβος της Μπράγκα και η ανανέωση
🔴 Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις σαν βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού όμως ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που κάνει συλλόγους του εξωτερικού να... καραδοκούν. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κωνσταντίνος Τζολάκης: Δεν ήταν η πρώτη φορά που δημοσίευμα εμπλέκει την Μπράγκα για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Έλληνα τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, μιας και κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν περίπου δύο μήνες, όμως μετά την ενεργοποίηση του νεαρού από τον Μεντιλίμπαρ, λόγω του προβλήματος που είχε ο Πασχαλάκης στον ώμο έχει φέρει νέα δεδομένα.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλος θόρυβος σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού τερματοφύλακα , όμως αυτό που... καίει τους πάντες στον Ολυμπιακό στην προκειμένη φάση είναι η ομάδα να ολοκληρώσει ιδανικά τη σεζόν, μιας και πλέον είναι στα ημιτελικά του Conference, ενώ στο πρωτάθλημα στο -6 από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.
🔴 Παράλληλα πάντως είναι απόλυτα σαφές ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα μιλήσει πρώτα από όλους με τον Ολυμπιακό όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον έχει στα πλάνα της νέας χρονιάς, κάτι που σίγουρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate