Από Αγγλία σε Ολυμπιακό - Επιστροφή που έφερε τα πάνω-κάτω με Τζολάκη, Πασχαλάκη - Έκπληξη με Ρίτσαρντς!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Από Αγγλία σε Ολυμπιακό - Επιστροφή που έφερε τα πάνω-κάτω με Τζολάκη, Πασχαλάκη - Έκπληξη με Ρίτσαρντς!

Από Αγγλία σε Ολυμπιακό - Επιστροφή που έφερε τα πάνω-κάτω με Τζολάκη, Πασχαλάκη - Έκπληξη με Ρίτσαρντς!
🔴 Πώς έγινε ξαφνικά βασικός ο νεαρός κίπερ, η απόφαση για τον αριστερό μπακ της επόμενης σεζόν και ποιος αμυντικός κερδίζει πόντους στο μπλοκάκι του Μεντιλίμπαρ.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Σημαντικές εξελίξεις  τόσο λόγω της αγωνιστικής ανάκαμψης που έχει η ομάδα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην άκρη τού πάγκου της, όσο και επειδή υπάρχουν μια σειρά από παίκτες που κλέβουν την παράσταση. Για παράδειγμα ο Τζολάκης, που το τελευταίο διάστημα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Το σχέδιο των Πειραιωτών ήταν να πείσουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να έρθει το καλοκαίρι τού 2024 στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής Έλληνας άσος με δηλώσεις του έκοψε κάθε τέτοιο δεσμό, με αποτελεσμα η μεταγραφή που αφορούσε τερματοφύλακες από τη Φόρεστ να γίνει μεν, αλλά να αφορά προπονητή! Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, προπονητής τερματοφυλάκων, επέστρεψε στου Ρέντη μετά από τη θητεία του στην αγγλική ομάδα, κι αυτός είναι ο λόγος που το πρότζεκτ Τζολάκης μπήκε ξανά σε εφαρμογή.

🔴 ΤΖΟΛΑΚΗΣ/1: Ο νεαρός τερματοφύλακας βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο αφενός λόγω του ότι ο Αγριογιάννης θεωρεί ότι μπορεί να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, προφανώς ως πρώτος τερματοφύλακας, αλλά και γιατί ο Πασχαλάκης αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο και δεν υπήρχε λόγος για να ρισκάρει. Παρόλα αυτά ο Κωνσταντίνος παραμένει με συμβόλαιο που λήγει σε λόγους μήνες και με νέα μανατζερική στέγη που έχει δίαυλο επικοινωνίας με τη Γερμανία. Οπότε ας περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει...

ΑΜΠΙ: Ήρθε στα τέλη Γενάρη στον Ολυμπιακό, 20χρονος στόπερ από την Αγγλία που έπιασε Λιμάνι με συμβόλαιο προκειμένου να ανοίξει τα φτερά του. Διεθνής με την U20 της Αγγλίας, παίζει με το αριστερό πόδι και μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο τής άμυνας ως μπακ. Ο Άμπι βρισκόταν μια ζωή στη Ρέντιγκ, από τις ακαδημίες τής οποίας άρχισε την καριέρα του, κι από εκεί τον έφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, για να πάρει θέση στο ρόστερ. Φέτος, στη Ligue 1 (τρίτη κατηγορία της Αγγλίας), είχε 26 εμφανίσεις με την πρώην ομάδα του, και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η αξία του από τις 150.000 ευρώ που ήταν τον περασμένο Ιούλιο, έχει φτάσει ήδη στις 400.000 ευρώ.

🔴 ΑΜΠΙ/1: Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση με την απόκτησή του, καθώς λίγο καιρό πριν είχε δείξει ενδιαφέρον και η Λούτον για να τον υπογράψει - Δηλαδή ομάδα τής Premier League! Aλλά ο 20χρονος στόπερ αρνήθηκε τη μεταγραφή, δεδομένου ότι δεν ήθελε να πάει σε κλαμπ που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και, μοιραία, δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής.  
 
"Καλή κίνηση είναι, όχι για το αν θα παίξει ή δεν θα παίξει μπάλα. Αλλά γιατί μπορεί μετά να τον πουλήσει στην Premier League - Εύκολα 10-15 εκατ. ευρώ μπορεί να τον πουλήσει αν παίξει πρώτα εδώ. Εμπορικά είναι έξυπνη κίνηση, καθώς η Ρέντινγκ είναι χρεοκοπημένη και πουλάει ακόμα και τους καναπέδες", μας είπε καλά πληροφορημένη πηγή από την Αγγλία. Κι αυτό ακριβώς συμβαινει: Ο Άμπι ήδη έχει κερδίσει τον Μεντιλίμπαρ, κι όπως μαθαίνουμε ανεβαίνει στην ιεραρχία των στόπερ. Μια καλή προετοιμασία το προσεχες καλοκαίρι με την ομάδα και, γιατί όχι, μπορεί να γίνει βασικός στο Λιμάνι...

ΑΜΠΙ/2: Ξέρετε ποιος στόπερ, όμως, έχει πέσει αντίστοιχα στην ιεραρχία και ήδη υπάρχει σενάριο ότι η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στο Λιμάνι; Ο Ανδρέας Ντόη, που δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μεντιλίμπαρ για την αξία του. Το σενάριο, μάλιστα, να πάει στη Ρίο Άβε για να είναι βασικός και, αντίστοιχα, να πιάσει Λιμάνι ο Ρενάτο Πανταλόν, 26χρονος Κροάτης βράχος στην άμυνα της πορτογαλικής ομάδας, κερδίζει διαρκώς υποστηρικτές...

ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Μια και είμαστε στους Άγγλους, ας πούμε κι αυτό. Ο Ομάρ μπορεί να μην έβγαλε μάτια στο παιχνίδι με τη Λαμία, αν και για ένα ημίχρονο ήταν καλός - Πολύ περισσότερο σε σύγκριση με το παιχνίδι εναντίον του Άρη, που ήταν πολύ καλύτερος συνολικά. Όμως αυτή ήταν η δεύτερη φορά μετά από πολύ καιρό (περίπου δύο χρόνια!) που κατάφερε να βγάλει back to back δύο 90λεπτα ματς, κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Γιατί ήδη ψιθυρίζεται ότι ο δανεισμός του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο και, αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί τη νέα σεζόν να έχει εκείνος τη φανέλα τού βασικού στα αριστερά της άμυνας.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate