"Ζορίζουν τα πράγματα για Νότιγχαμ - Ακόμα και αν πέσουν, υπάρχουν λεφτά - Νέος κίνδυνος για Έβερτον"

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

"Ζορίζουν τα πράγματα για Νότιγχαμ - Ακόμα και αν πέσουν, υπάρχουν λεφτά - Νέος κίνδυνος για Έβερτον"

"Ζορίζουν τα πράγματα για Νότιγχαμ - Ακόμα και αν πέσουν, υπάρχουν λεφτά - Νέος κίνδυνος για Έβερτον"
🔴 Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της αγγλικής ομάδας και τι χρειάζεται για να σωθεί και να παραμείνει στην Premier League...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε δύσκολη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία, δεδομένου ότι η ομάδα τού Βαγγέλη Μαρινάκη τιμωρήθηκε από την Premier League με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών - Η Ν. Φόρεστ παραβίασε τους οικονομικούς κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί για να αποφευχθεί η συσσώρευση χρεών στους αγγλικούς επαγγελματικούς συλλόγους.

Με αποτέλεσμα, πια, να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Λούτον που βρίσκεται από πάνω με 22 βαθμούς - Κάτι που σημαίνει ότι η βαθμολογική διαφορά είναι πολύ εύθραυστη.

Μπορεί η ιστορική αγγλική ομάδα να σώσει φέτος την κατηγορία; Τι σημαίνει η αφαίρεση βαθμών και τι άλλο μπορεί, σε λίγο καιρό από τώρα, να την ευνοήσει; Πόσο μπορεί να επηρεάσει τον σχεδιασμό της πιθανός υποβιβασμός αλλά και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό;

🔴 "Ζορίζουν τα πράγματα για τη Νότιγχαμ - Μπερδεμένο με Έβερτον - Κρίσιμα ματς με Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ"

Επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Τσούτη, πεπειραμένο δημοσιογράφο στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για μας δώσει απαντήσεις...

"Αναμενόμενη ήταν η αφαίρεση βαθμών, αυτό που είχε ενδιαφέρον ήταν αν θα αφαιρούνταν 4 ή 6 βαθμοί. Αλλά ήταν 4 τελικά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το τι σημαίνει αυτή η αφαίρεση βαθμων:

"Ζορίζουν τώρα τα πράγματα, δεν έχει και εύκολο το πρόγραμμα. Βέβαια υπάρχει μια εκκρεμότητα με την Έβερτον που κατηγορείται πάλι για κάτι, αλλά εκεί είναι μπερδεμένο και μπορεί να φτάσει μέσα Μάη απόφαση. Είναι περίεργο σκηνικό".

Θεωρείς ότι μπορεί να σώσει φέτος την κατηγορία η Νότιγχαμ, μετα από αυτή την εξέλιξη;

🔴"Είναι κρίσιμα τα δύο κολλητά ματς με την Κρίσταλ Πάλας και τη Φούλαμ. Αν κάνει το 2Χ2 έχει ουσιαστικές πιθανότητες. Αλλά δεν είναι άνετη, γιατί είναι θέμα και τι θα κάνουν οι ομάδες πάνω από τη Νότιγχαμ".

"Υπάρχουν λεφτα για Premier League - Υπάρχει προοπτική στην Ελλάδα χωρίς Champions League; - Μουρίγιο, Άινα και Ορίγκι"

Τι σημαίνει για ομάδα Premier League να υποβιβαστεί όσον αφορά τον σχεδιασμό της;

"Έχουν λεφτά αυτές οι ομάδες, για 2-3 χρόνια έχουν το αλεξίπτωτο, δηλαδή μπάτζετ μεγαλύτερο από τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Είναι ζημιά αλλά υπάρχουν χρήματα για να ανέβεις αμέσως αν είσαι προσεκτικός".

Θα μπορούσε ο σχεδιασμός της Νότιγχαμ, διαφορετικός για την Premier League και διαφορετικός για την Championship, να ευνοήσει τον Ολυμπιακό;

"Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν παίκτες που θα έρθουν στην Ελλάδα χωρίς έστω την προοπτική της πιθανής συμμετοχής στο Champions League. Υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν υπό προϋποθέσεις, όπως είναι ίσως ο Βραζιλιάνος στόπερ Μουρίγιο, ο μπακ Όλα Άινα ή ο επιθετικός Ορίγκι. Αλλά αυτά είναι ακόμα πολύ θεωρητικά".

Το πρόγραμμα Νότιγχαμ και Λούτον μέχρι το φινάλε:


 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate