«Βόμβα»: «Κίνδυνος αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Conference League»

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

«Βόμβα»: «Κίνδυνος αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Conference League»

«Βόμβα»: «Κίνδυνος αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Conference League»
🔴 Τι προβλέπει η UEFA για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, Φενέρμπαχτσε, σε περίπτωση που εκείνη αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Σεισμό» προκαλεί δημοσίευμα της «Fanatik» για τη Φενέρμπαχτσε!

Μετά τα επεισόδια στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ, στην οποία ενεπλάκησαν και ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, οι άνθρωποι αξιολογούν τα δεδομένα και μία από τις ενέργειες στις οποίες σκέφτονται να προβούν είναι μέχρι και η αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα, σε περίπτωση που τιμωρηθούν οι παίκτες τους.

«Θα υποβιβαστούμε σε χαμηλότερο πρωτάθλημα εάν χρειαστεί, πρέπει να σώσουμε το μέλλον μας. Φτάνει πια», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς.

🔴 Η «Fanatik» ρώτησε τον αθλητικό δικηγόρο, Άνιλ Ντίνσερ για την πιθανή αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα, με τον τελευταίο να δηλώνει: 
 
«Υπάρχει δέσμευση που υπογράφεται από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς τους συλλόγους στην αρχή κάθε σεζόν. Σύμφωνα με τη σχετική δέσμευση, οι σύλλογοι υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας».
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate