Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή της UEFA: «Σε άλλη χώρα το Φενέρ – Ολυμπιακός»

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή της UEFA: «Σε άλλη χώρα το Φενέρ – Ολυμπιακός»

Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή της UEFA: «Σε άλλη χώρα το Φενέρ – Ολυμπιακός»
🔴 Δημοσίευμα της «Fotomac» κάνει λόγο για αίτημα του Ολυμπιακού στην UEFA για αλλαγή έδρας και... χώρας στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για τους «8» του Conference League.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σάλος και αλυσιδωτές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα επεισόδια του Τραμπαζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε
 
Οι άνθρωποι της Φενέρ, αξιολογούν τα δεδομένα και μία από τις ενέργειες στις οποίες σκέφτονται να προβούν είναι μέχρι και η αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα, σε περίπτωση που τιμωρηθούν οι παίκτες τους.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία είναι συνεχόμενα μετά το συμβάν και πλέον έφτασαν μέχρι και στην αντίδραση του Ολυμπιακού με φόντο την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League.

🔴 Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Fotomac» αναφέρει σχετικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε πως αν το διοικητικό συμβούλιο των «καναρινιών» αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες, θα υποβάλουν αίτηση στην UEFA και με το επιχείρημα ότι «τα γήπεδα στην Τουρκία δεν είναι ασφαλή» θα δηλώσει ότι θέλει να παίξει τον αγώνα σε άλλη χώρα.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate