"Τρελάθηκε" με αυτό το νέο ο Ποντένσε - Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

"Τρελάθηκε" με αυτό το νέο ο Ποντένσε - Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό!

"Τρελάθηκε" με αυτό το νέο ο Ποντένσε - Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό!
🔴 Θετικό μαντάτο τόσο για τον Πορτογάλο εξτρέμ, όσο και για τους Ερυθρόλευκους.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εξαιρετική σεζόν διανύει με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Ντανιέλ Ποντένσε, μετρώντας 12 γκολ και 8 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Οι τρομερές επιδόσεις του 28χρονου έχουν... φτάσει μέχρι και την Πορτογαλία, καθώς η εθνική ομάδα της χώρας τον παρακολουθεί εν όψει του Euro 2024, αλλά και των προκριματικών του Μουντιάλ.

🔴

Μπορεί ο Ποντένσε να μην κλήθηκε για τα παιχνίδια του Μαρτίου, ωστόσο έχει τεθεί στα υπόψη των Πορτογάλων για το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται, ειδικά αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, να βρεθεί τουλάχιστον στην προεπιλογή των Ιβήρων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κι αυτό να μη συμβεί, υπάρχουν και τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 που θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, οπότε θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Ποντένσε έχει να κληθεί τέσσερα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετρώντας μια ολιγόλεπτη συμμετοχή τον Οκτώβριο του 2020 και ενδεχόμενη νέα κλήση του μόνο θετικά μπορεί να αντιμετωπιστεί από τον Ολυμπιακό, που θα δει τον παίκτη του να τα δίνει όλα στα εναπομείναντα ματς της ομάδας ώστε να διεκδικήσει μια θέση στα γήπεδα της Γερμανίας.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate