Ολυμπιακός: Το πρόβλημα του Ροντινέι και ο τρόπος διαχείρισης

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα του Ροντινέι και ο τρόπος διαχείρισης

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα του Ροντινέι και ο τρόπος διαχείρισης
🔴 Τι γίνεται με τον Ροντινέι, ο οποίος πονάει ακόμα και πώς διαχειρίζονται στον Ολυμπιακό την κατάσταση του τραυματισμού του.  
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Ροντινέι είχε αγωνιστεί με ένεση λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν. 
 
Το θέμα με τον Βραζιλιάνο μπακ είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ροντινέι; Ο 32χρονος μπακ που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά έχει θέμα με το γόνατο του. 

Καθημερινά είναι υπό παρακολούθησε στον Ρέντη. Ακόμη κάνει ενέσεις και το Σάββατο (23/3) θα φανεί πως πηγαίνει η αποκατάσταση που ακολουθεί αυτό το διάστημα.

🔴 Αυτή την περίοδο και με τα παιχνίδια να διαδέχονται το ένα το άλλο δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει πλήρη αποκατάσταση. Δεν μπορεί δηλαδή ο Ροντινέι να μείνει έξω για μεγάλο διάστημα για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του. Το θέμα που έχει του επιτρέπει να αγωνίζεται και να ακολουθεί την αγωγή του, αλλά χρειάζεται προσοχή και φυσικά ειδική διαχείριση.

Είναι ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή ο Ροντινέι, όμως προς το παρόν το διαχειρίζονται στον Ολυμπιακό με τις ενέσεις που κάνει ο ποδοσφαιριστής. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από εδώ και πέρα θα τον διαχειριστεί διαφορετικά και θα προσπαθήσει να του δίνει και ανάσες. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων που υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate