Ποιοι είναι οι έξι παίκτες που θα φύγουν από την Φενέρμπαχτσε αν υποβιβαστεί

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ποιοι είναι οι έξι παίκτες που θα φύγουν από την Φενέρμπαχτσε αν υποβιβαστεί

Ποιοι είναι οι έξι παίκτες που θα φύγουν από την Φενέρμπαχτσε αν υποβιβαστεί
🔴 Η απόφαση της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα ή όχι και ο συνεπακόλουθος υποβιβασμός της, αναμένεται να κρίνει το μέλλον έξι πρωτοκλασάτων παικτών της. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η πρόθεση της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για αποχώρηση της ομάδας από το τουρκικό πρωτάθλημα μετά τα τρομερά επεισόδια στο ματς με την Τράμπζονσπορ θα έχει συνέπειες σε όλα τα επίπεδα… 
 
Τόσο σε βαθμολογικό, με την Ομοσπονδία της χώρας να απειλεί την Φενέρ με υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία σε αυτή την περίπτωση, όσο και σε αγωνιστικό. 
 
Καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην γειτονική χώρα, ήδη οι μάνατζερ έξι πρωτοκλασάτων ξένων ποδοσφαιριστών επικοινώνησαν με τη διοίκηση, ξεκαθαρίζοντας ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι πελάτες τους θα φύγουν από την ομάδα!
🔴 Ο λόγος για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οουστερβόλντε, Οσαγί, Σιμάνσκι και Φρεντ, με τον τελευταίο πάντως να είναι έτοιμος να δεχτεί μια γενναία αύξηση για να αλλάξει απόφαση. 
 
Θυμίζουμε πως η τελική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει η Φενέρμπαχτσε για τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα θα ληφθεί στις 2 Απριλίου, όταν και θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate