Οι σκέψεις Μασούρα, Φορτούνη για Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Οι σκέψεις Μασούρα, Φορτούνη για Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού

Οι σκέψεις Μασούρα, Φορτούνη για Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού
🔴 Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν σημαντικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων είναι και αυτό... καυτό με τον Έλληνα φορ να είναι ανάμεσα στα ανοιχτά ζητήματα.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Στις υποθέσεις των ανανεώσεων συμβολαίων των Ερυθρόλευκων, αλλά και των δανεικών αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον έμπειρο ρεπόρτερ να στέκεται περισσότερο στους Μασούρα και Φορτούνη επισημαίνοντας ότι η πρόθεση και των δύο είναι να παραμείνουν στην ομάδα και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι πιο νωρίς από εκείνες με τους παίκτες που είναι δανεικοί και θα πρέπει να υπάρχουν συζητήσεις με τις ομάδες τους αλλά και μια σχετική εισήγηση από τον Μεντιλίμπαρ.
🔴
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate