Αποκάλυψη για το μέλλον του Χουάνγκ - Τα πάντα στον... αέρα!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη για το μέλλον του Χουάνγκ - Τα πάντα στον... αέρα!

Αποκάλυψη για το μέλλον του Χουάνγκ - Τα πάντα στον... αέρα!
🔴 Μπορεί ο Νοτιοκορεάτης να έφτασε στα άκρα έναν χρόνο πριν για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: Στον... αέρα φαίνεται ότι είναι το μέλλον του Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mozzartsport η σερβική ομάδα δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν, μιας και οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως θα υπάρξουν προτάσεις αγοράς του.

«Ο Ερυθρός Αστέρας θα δυσκολευτεί να κρατήσει τον Χουάνγκ. Ο Χουάνγκ έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, αλλά σε μία μεταγραφή που το περασμένο καλοκαίρι ο Αστέρας ξόδεψε μεγάλο ποσό υπάρχει συμφωνία κυρίων.
🔴 Φυσικά όλα είναι στο χέρι του Αστυέρα, αλλά ακόμη και αν αγνοήσει πιθανές προσφορές, το ερώτημα είναι πώς θα αντιδρούσε ο παίκτης σε άλλη μία σεζόν στην Σερβία, ανεξάρτητα από μία πιθανή συμμετοχή στο Champions League», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του Νοτιοκορεάτη ακούστηκε το Γενάρη για την ΑΕΚ.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate