Ποιες χώρες έχουν ακόμη μεταγραφές: Τι ισχύει με τους «ελεύθερους» στην Ελλάδα

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ποιες χώρες έχουν ακόμη μεταγραφές: Τι ισχύει με τους «ελεύθερους» στην Ελλάδα

Ποιες χώρες έχουν ακόμη μεταγραφές: Τι ισχύει με τους «ελεύθερους» στην Ελλάδα
🔴 Τι ισχύει τον Φλεβάρη με το μεταγραφικό «παράθυρο» του χειμώνα σε όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αγορές-
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Χειμερινές μεταγραφές τέλος για την Ελλάδα. Ή πιο σωστά; Χειμερινές μεταγραφές ως τις 9/2 μόνο με ποδοσφαιριστές ελεύθερους (ως 31/1) στην αγορά. Αν θα συνεχίσουν οι ομάδες μας να αναζητούν ενίσχυση με θέα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν; Θα φανεί αν και συνήθως δεν το επιλέγουν.

Μάλλον αυτό που θα τις απασχολήσει πέραν τούδε είναι το πως θα «ξεμπερδέψουν» με κάποιους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ τους δίχως να υπολογίζονται.

Για αυτό και έχει ενδιαφέρον μια λίστα με χώρες που έχουν ακόμη κανονικά το μεταγραφικό παράθυρο τους ανοιχτό.

🔴 Τι ακριβώς ισχύει λοιπόν από σήμερα και πέρα με το «πάρε-δώσε»: Σήμερα τελειώνει η μεταγραφική προθεσμία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στο Μεξικό.

Πρόκειται για την Αγγλία, την Γαλλία, τη Γερμανία (εξ ου και ο δανεισμός του Μπιέλ από τον Ολυμπιακός στην Άουγκσμπουργκ), τη Δανία, τη Σκωτία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Μπορεί δηλαδή μέσα στην ημέρα εάν και εφόσον να προκύψουν και άλλες αναχωρήσεις.

Από εκεί και πέρα αύριο κλείνει η αγορά στην Πορτογαλία ενώ στις 6/2 ολοκληρώνεται η σχετική διαδικασία στην Αυστρία και το Ισραήλ. Η Τουρκία μένει ανοιχτή ως 9/2, η Ουγγαρία ως 14/2 και οι Σερβία (υπάρχει ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Γιόβετιτς του Ολυμπιακού), Σλοβενία, Κροατία και Ελβετία ως 15/2.

🔴 Η Αργεντινή κλείνει 18/2 και η Ρωσία 22/2. Τελευταία μεγάλη αγορά, που μένει ανοιχτή ως τις 27/2 είναι αυτή της Πολωνίας. Μεταγραφές ως τον Μάρτη έχει η Βραζιλία (7/3 με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού που δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του), ενώ από χθες οι μεταγραφές άνοιξαν για την Νορβηγία (ως 3/4) και τις ΗΠΑ (23/4).

Τέλος, σήμερα οι μεταγραφές άνοιξαν για τη Βουλγαρία (1-29/2) και τη Σουηδία (1/2-27/3)

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate