Ολυμπιακός: Οι βασικοί λόγοι του come back του Κοβάσεβιτς

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ολυμπιακός: Οι βασικοί λόγοι του come back του Κοβάσεβιτς

Ολυμπιακός: Οι βασικοί λόγοι του come back του Κοβάσεβιτς
🔴 Ο Σέρβος επανέρχεται στον Ολυμπιακό σε έναν γνώριμο ρόλο για εκείνον και έχοντας το know how σχετικά με τον πειραϊκό σύλλογο και τις απαιτήσεις του.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Υπάρχουν βασικοί λόγοι που επέστρεψε στον σύλλογο ένας άνθρωπος σαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που ως παίκτης είχε κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό (στη διετία του 2007 με 2009). Στον Ολυμπιακό που είχε 61 ματς με 31 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Σέρβος στα 50 του χρόνια πλέον γυρίζει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου ως στέλεχος ήταν από το 2010 έως το 2013 και γενικότερα κρατούσε επαφές και είχε καλές σχέσεις με τον σύλλογο ακόμα και όταν δεν ήταν σε αυτόν. Επίσης ήταν μαζί με τον Φρανσουά Μοντέστο στο team του Ουσίγιος, που ήταν τεχνικός διευθυντής το 2017 - 2018 στον σύλλογο (που στο ξεκίνημα εκείνης της σεζόν είχε προπονητή τον Χάσι).

🔴 Το 2013 όταν είχε αποχωρήσει ο Κοβάσεβιτς (και είχε αναλάβει ο Ισπανός Χουάνχο Λορένθο) είχε πει σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον μεγάλο αυτό ευρωπαϊκό σύλλογο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα τρία χρόνια και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού που μου δείχνει την αγάπη του, από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Πειραιά.Εύχομαι σε όλους ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχίες και να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα».
🔴 Ένα πολύ βασικό κριτήριο έχει να κάνει με το πόσο καλά ξέρει την ομάδα. Έχει περάσει από διάφορες θέσεις, έχει παίξει σε αυτήν και μπορεί να νιώσει το σωστό συναίσθημα και στο τι πρέπει να μεταδώσει στην ομάδα και τους παίκτες της. Επίσης είναι μία θέση, αυτή του αθλητικού διευθυντή, που τη γνωρίζει καλά και έχει εργαστεί και στον Ολυμπιακό αλλά και στη Σερβία. Είναι σαν ένας «στρατιώτης» του Ολυμπιακού. Ο Κοβάσεβιτς ουσιαστικά διαδέχεται τον Πέδρο Άλβες, που αποτελεί παρελθόν. Μαζί με τον Κοβάσεβιτς θα αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Κριστιάν Καρεμπέ στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Οι δυό τους αναλαμβάνουν να συνεφέρουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και να δώσουν ξανά ταυτότητα Ολυμπιακού στην ομάδα. Να το κάνουν αυτό καθώς υπήρξαν παίκτες που τίμησαν τη φανέλα, ως τεράστιες παγκόσμιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες και ως άνθρωποι που γνωρίζουν άψογα τις ποδοσφαιρικές αγορές και έχουν γνωριμίες παντού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate