Ολυμπιακός: Είκοσι παίκτες σε δύο ματς ο Μεντιλίμπαρ!

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ολυμπιακός: Είκοσι παίκτες σε δύο ματς ο Μεντιλίμπαρ!

Ολυμπιακός: Είκοσι παίκτες σε δύο ματς ο Μεντιλίμπαρ!
🔴 Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ήδη χρησιμοποιήσει είκοσι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού σε δύο μόλις αγώνες, δείγμα ότι ευκαιρίες θα έχουν όλοι.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το γεγονός ότι με το που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μνετιλίμπαρ υπήρχαν τρεις μεγάλοι αγώνες για την ομάδα μέσα σε μία εβδομάδα σίγουρα έπαιξε ρόλο στην ανάγκη διαχείρισης του ρόστερ και χρησιμοποίησης πολλών ποδοσφαιριστών ώστε να υπάρχουν δυνάμεις και φρεσκάδα.

Είναι όμως εντυπωσιακό ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πρόλαβε στα δύο ματς με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ να βάλει είκοσι ποδοσφαιριστές και να πάρει απ' όλους το καλύτερο για τις δύο νίκες.

🔴 Γκολκίπερ και στα δύο ματς ήταν ο Πασχαλάκης. Στην άμυνα βασικοί Ροντινέι, Κάρμο και Ορτέγκα, ενώ έπαιξαν ο Ντόη με τους Ούγγρους και ο Μπιανκόν στην Τούμπα. Όπου μπήκε αλλαγή και ο Ρέτσος.

Στο κέντρο αγωνίστηκε και στα δύο ματς ο Έσε, ενώ έπαιξαν και οι Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Τσικίνιο, Όρτα και αλλαγή και στα δύο ο Ιμπόρα. Όλοι οι χαφ δηλαδή.

🔴 Ενώ στην επίθεση ο Φορτούνης ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια, αλλά χρησιμοποιήθηκαν και οι Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ναβάρο, Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί.

Από κοντά είχε ενόψει ΠΑΟΚ τον Ρίτσαρντς αλλά δεν τον έβαλε, κάτι που αναμένεται προσεχώς, όπως και για τον Βέζο στην άμυνα. Πιθανώς και τον Άμπι με τον Τζολάκη κάποια στιγμή. Εάν δεν ήταν τραυματίες θα είχαν πάρει χρόνο σίγουρα οι Ζέλσον και Κίνι, ενώ ο Καμπράλ είχε αγωνιστεί με τον ΟΦΗ που ο Μεντιλίμπαρ ήταν στη σουίτα.

Θα προλάβει λογικά να τους βάλει όλους πολύ σύντομα ο Βάσκος και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δείξει πως τους υπολογίζει για τα ματς της συνέχειας και τους έχει σε απόλυτη ετοιμότητα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate