Βρήκε ομάδα στην Αγγλία μετά από 7 μήνες απραξίας ο Εμβιλά!

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Βρήκε ομάδα στην Αγγλία μετά από 7 μήνες απραξίας ο Εμβιλά!

Βρήκε ομάδα στην Αγγλία μετά από 7 μήνες απραξίας ο Εμβιλά!
🔴 Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γουέστ Μπρομ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν βρίσκεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από επτά μήνες απραξίας βρίσκεται ο Γιαν Εμβιλά! 
 
Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο 33χρονος Γάλλος πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μέχρι τώρα να υπογράψει με κάποιον σύλλογο.
🔴 Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «FootMercato», ο έμπειρος χαφ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γουέστ Μπρομ, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων μηνών, ουσιαστικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 
 
Έτσι λοιπόν, ο Εμβιλά αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες στο Νησί, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη Γουέστ Μπρομ, η οποία δίνει τη δική της μάχη στην Championship για την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας!
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate