Ελπίζει για πρωτάθλημα ο Κοβάσεβιτς - Ατάκα για προπονητή!

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ελπίζει για πρωτάθλημα ο Κοβάσεβιτς - Ατάκα για προπονητή!

Ελπίζει για πρωτάθλημα ο Κοβάσεβιτς - Ατάκα για προπονητή!
🔴 Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού πιστεύει στο πρωτάθλημα και μίλησε για συγκεκριμένο προπονητή. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό μέσο και μίλησε για τον Μπαχάρ, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στους ερυθρόλευκους.
🔴 Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Την ίδια αγάπη με αυτή του κόσμου νιώθω και εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει, δόξα».
🔴 Για την κατάσταση στην ομάδα: «Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».
 

Για το στόχο του πρωταθλήματος: «Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος».

Για τον Μπαχάρ: «Έχουμε προπονητή»!
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate