Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Superleague (pic)
🔴 Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το δεύτερο και τελευταίο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Η Ένωση επικράτησε με 2-1 στο Φαληρικό στάδιο και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 38 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έμεινε στους 32 βαθμούς και στην τέταρτη θέση.

🔴 Στο ματς που ολοκληρώθηκε νωρίτερα ο Άρης κατάφερε να βάψει «κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 2-1 στο «Κλ.Βικελίδης» επί του ΠΑΟΚ. Έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε στους 38 έχοντας πλέον για συγκάτοικο την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση.

Ο Άρης ανέβηκε στους 27 βαθμούς και στην πέμπτη θέση.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 επί του Παναιτωλικού και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 11η θέση με 14 βαθμούς.

Πανσερραϊκός και Κηφισιά έμειναν στο 1-1 με τους Σερραίους να βρίσκονται έτσι στην 9η θέση με 15 βαθμούς και την Κηφισιά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

🔴 Τέλος στο ματς που ξεκίνησε στις 15:00 ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, όντας πλέον στην 7η θέση με 22 βαθμούς. Από την άλλη ο Βόλος είναι 12η θέση με 14 βαθμούς.

Η βαθμολογία: 

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate