Τα «ελληνικά» του Κάρλος Καρβαλιάλ – Μέσα σε μια εβδομάδα τα είδε «όλα» ο Πορτογάλος

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Τα «ελληνικά» του Κάρλος Καρβαλιάλ – Μέσα σε μια εβδομάδα τα είδε «όλα» ο Πορτογάλος

Τα «ελληνικά» του Κάρλος Καρβαλιάλ – Μέσα σε μια εβδομάδα τα είδε «όλα» ο Πορτογάλος
🔴 Τι να πιστέψει από όλα αυτά που συμβαίνουν, ο Κάρλος Καρβαλιάλ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πέντε γλώσσες μιλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού που σήμερα συμπληρώνει μια εβδομάδα στο πόστο του, κρατώντας το ερυθρόλευκο τιμόνι.

Πέντε γλώσσες αλλά με τα… ελληνικά, είναι δεδομένο ότι ήδη βρήκε το μπελά του. Και μόνο να σκεφτεί κάποιος άλλωστε τι έχει συμβεί αυτές τις 7 ημέρες, καταλαβαίνει…; Γιατί όσα έχουν συμβεί την τελευταία εβδομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ομολογουμένως ο 58χρονος δεν πρέπει να τα έχει συναντήσει ούτε στο σύνολο των 25 χρόνων που εργάζεται επαγγελματικά ως προπονητής.

🔴 Πήγε ο άνθρωπος στον Ρέντη (5/12) με πρώτη υποχρέωση το ματς της Κυριακής (10/12) στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα του 2ου γύρου της Super League. Του είπαν την Παρασκευή να το «αφήσει» καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν εποχή και η ΚΕΔ τους στηρίζει (η ίδια που σήμερα τους απειλεί με μηνύσεις!). Πήγε χθες το πρωί για προπόνηση ώστε να ανοίξει τον «φάκελο» Μπάτσκα Τοπόλα, και μέχρι να βγει από το γήπεδο του είπαν ότι το ματς αυτό θα γίνει τη Πέμπτη (14/12) κεκλεισμένων των θυρών καθώς έτσι αποφάσισε –κατ εξαίρεση- η ελληνική Κυβέρνηση.

Του είπαν επίσης ότι ως τις 3 Μαρτίου (Ολυμπιακός-Βόλος) το Καραϊσκάκης δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πύλες του άρα όλα τα παιχνίδια ως τότε οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν στη… μοναξιά τους. Τέσσερα για το πρωτάθλημα ( ΑΕΚ 3/1, ΠΑΣ Γιάννινα 20/1, ΟΦΗ 3/2, Αστέρα Τρίπολης 17/2). Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο 17/1). Το ματς της Πέμπτης με τους Σέρβους. Έξι παιχνίδια που θα αποφασίσουν δηλαδή αν ο Ολυμπιακός θα μείνει στο κόλπο του πρωταθλήματος και αν θα προχωρήσει στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο.

Επιπλέον; Οι διαιτητές το σκέφτονται να συνεχίσουν την αποχή άρα μπορεί να μην έχουμε πρωτάθλημα ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Και είναι και μια υπόθεση ακόμη, από πού θα ξεκινήσει η Super League; Από την 14η αγωνιστική που αναβλήθηκε ή από την 15η που ακολουθεί. Μιλάμε για κανονική παράνοια…

🔴 Είναι χαμηλών τόνων ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Σε αυτές τις πρώτες του μέρες στο λιμάνι, μιλά λίγο, δουλεύει πολύ, προσπαθεί τέλος πάντων να συνεφέρει την ομάδα που δεν άλλαξε προπονητή για… τις εντυπώσεις, αλλά γιατί χρειάζονταν έναν άνθρωπο να την συνεφέρει. Με όλα αυτά που συμβαίνουν όμως, ο συντελεστής δυσκολίας της αποστολής του μοιάζει με… βουνό. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι όλη αυτή η «ατμόσφαιρα» δεν φτάνει και μέσα στα αθλητικά κέντρα των ομάδων. Πολλώ δε μάλλον σε έναν τεράστιο οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός.

«Τι» και «πόσα» θα καταφέρει ο 58χρονος; Αυτό θα το αποφασίσει το γήπεδο. Για τους επόμενους μήνες όμως θα το κάνει αυστηρά «κεκλεισμένων των θυρών» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να του αναγνωριστεί, προκαταβολικά…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate