"Σκληρός και δυνατός στόπερ για Ολυμπιακό - Ένας... καλύτερος Μπα - Προκάλεσε κάταγμα σε αντίπαλο φορ"!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

"Σκληρός και δυνατός στόπερ για Ολυμπιακό - Ένας... καλύτερος Μπα - Προκάλεσε κάταγμα σε αντίπαλο φορ"!

"Σκληρός και δυνατός στόπερ για Ολυμπιακό - Ένας... καλύτερος Μπα - Προκάλεσε κάταγμα σε αντίπαλο φορ"!
🔴 "Σίγουρα θα έρθει για βασικός, σε σχέση με Ρέτσο-Ντόη"! Στο Λιμάνι ψάχνουν για δύο κεντρικούς αμυντικούς και στη λίστα των Άλβες και Καρβαλιάλ υπάρχει ένας Καμερουνέζος στόπερ με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ... 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κοντά στη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες φυσικά, με αποτέλεσμα να έρχονται στο προσκήνιο διάφορα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες.

Προφανώς προτεραιότητα για τους Ερυθρόλευκους είναι η ενίσχυση της άμυνας, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν ακόμα και δύο παίκτες για αυτή τη θέση, με το όνομα του Τζόισκιμ Νταβά να βρίσκεται τώρα στο προσκήνιο.

🔴 Ο 27χρονος στόπερ, διεθνής με την εθνική ομάδα του Καμερούν, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με τη φανέλα τής Στεάουα Βουκουρεστίου και, φέτος, έχει σούπερ παραγωγική σεζόν με 23 εμφανίσεις και 2 γκολ μέχρι στιγμής, και το συμβόλαιό του με τον ρουμανικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2024 - Αν και η ομάδα του διατηρεί οψιόν ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια.

"Κάταγμα σε αντίπαλο - Σκληρός και δυνατός - Δεν θα τον δώσει χωρίς λεφτά η Στεάουα"

Το market value που έχει είναι κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, έχει θητεία στην καριέρα του σε Γαλλία, Πορτογαλία και Ουκρανία, και ως σέντερ μπακ ξεχωρίζει για το πόσο δυναμικά παίζει. Μπορεί ο Νταβά να έρθει στον Ολυμπιακό και να κάνει τη διαφορά; Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Κούλη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Ρουμανία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον παίκτη και την αξία του.
🔴 "Είχε προκαλέσει κάταγμα σε αντίπαλο επιθετικό και είχε δηλώσει ότι ήρθε στη Στεάουα για να παίξει μπάλα. Είναι πολύ σκληρός, δυνατός, και δεν πρόκειται να τον δώσει χωρίς λεφτά η Στεάουα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Είναι ψηλός, δυνατός, όχι ιδιαίτερα γρήγορος λόγω του ύψους του. Αν τον πάρει  θα είναι για βασικός. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να βοηθήσει".

"Βασικός σε σχέση με Ρέτσο-Ντόη - Δεν έχει εμπειρία για την Ευρώπη - Σουλούπι-στιλ όπως ο Μπα αλλά καλύτερος"

Σε σχέση με το υλικό που υπάρχει τώρα στην ομάδα τι θα έλεγες;

"Βασικός σε σχέση με Ρέτσο και Ντόη. Ειδικά από τη στιγμή που χρειάζονται χρήματα για να έρθει, θα είναι για βασικός. Δεν έχει την εμπειρία για να παίξει στην Ευρώπη αλλά είναι αξιόπιστος παίκτης".

Από τον Ολυμπιακό έβγαινε προς τα έξω ότι ήθελε να φέρει έναν στόπερ-δάσκαλο τον Γενάρη - Είναι τέτοιος ο Νταβά;

"Δεν είναι δάσκαλος για τα στόπερ, όχι. Αλλά είναι ένας σκληρός και δυνατός παίκτης, δεν έχει top class χαρακτηριστικά αλλά θα είναι για βασικός. Θυμίζει τον Μπα σε σουλούπι και στιλ, αλλά είναι λίγο καλύτερος". 


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate