Καρβαλιάλ: Ο λόγος που δεν ξεκίνησε ο Γόβετιτς και οι καθυστερήσεις

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Καρβαλιάλ: Ο λόγος που δεν ξεκίνησε ο Γόβετιτς και οι καθυστερήσεις

Καρβαλιάλ: Ο λόγος που δεν ξεκίνησε ο Γόβετιτς και οι καθυστερήσεις
🔴 Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων στις δηλώσεις του σημείωσε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από το αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για τις καθυστερήσεις.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κάρλος Καρβαλιάλ: Στην προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, σημειώνοντας πάντως ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Γιόβετιτς, όσο και στις καθυστερήσεις των γηπεδούχων.

«Κάναμε τα πάντα, είχαμε τον έλεγχο δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει κάτι. Είχαμε κυριαρχία, και πολλές ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα.
🔴 Για το χρόνο που πήρε ο Γιόβετιτς: «Δεν είναι σε κατάσταση να παίξει σε 90', αλλά βοηθάει»  
 
Για τις καθυστερήσεις: «Το πόσο παίξαμε ήταν ανάλογα με τις καθυστερήσεις του αντίπαλου τέρματος. Δεν είναι δίκιαιο δεν υπολόγισαν πολλά πράγματα και έπαιξαν.  
 
Είναι γεγονός αυτό που έγινε με τις καθυστερήσεις αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι δε πήραμε τη νίκη», είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate