Η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό!

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό!

Η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό!
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την πρώτη κίνηση του Πέδρο Άλβες ως αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Ποια είναι η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό; Ένας συμπατριώτης του που θα αναλάβει ως υπεύθυνος σκάουτινγκ του συλλόγου!
 
Ο λόγος για τον Λουίς Γκιμαράες, που έφυγε από τη Μορεϊρένσε για να συνεργαστεί στους «ερυθρόλευκους» με τον Πέδρο Άλβες και φυσικά με τον Καρβαλιάλ. Ο Λουίς Γκιμαράες ήταν σκάουτερ δύο χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 ώς το καλοκαίρι του 2018) στην Ντεσπορτίβο Τσάβες της Α΄κατηγορίας του πορτογαλικού ποδσφαίρου. Και από το 2018 έως τώρα ήταν στη Μορεϊρένσε, ως σκάουτερ αρχικά και στη συνέχεια για μία σεζόν (2021-22) ως αθλητικός διευθυντής, με την μικρομεσαία αυτή πορτογαλική ομάδα να βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στην Α΄κατηγορία, με εξαίρεση την περσινή σεζόν, στην οποία ήταν στη Β΄και κέρδισε την άνοδο ως πρώτη στη βαθμολογία. 
🔴 • Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πέδρο Άλβες έχει ήδη φέρει από χθες στο Ρέντη άλλους ένα-δύο Πορτογάλους, προκειμένου να ενισχύσουν το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, στο οποίο αυτή την στιγμή δουλεύουν ο γιός του Κορδόν (Χάιμε), ο Γιάννης Θεοδώρου και ο Σίμος Χάβος. Είναι φανερό ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου θεωρεί πως το τμήμα σκάουτινγκ θέλει αναδιοργάνωση και για την ακρίβεια αναβάθμιση.
🔴 • Παρεμπιπτόντως, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού πριν λίγες ημέρες ο Χουάν Ιγκνάθιο Ναβάρο εμφανίζονταν ως chief scout, αλλά πλέον είναι πάλι τοποθετημένος στο οργανόγραμμα με την θέση την οποία κατείχε από το καλοκαίρι, δηλαδή ως βοηθός αθλητικού διευθυντή-απλά τότε ήταν του Αντόνιο Κορδόν και τώρα του Πέδρο Άλβες.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate