Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού ο Καρβαλιάλ - Αυτό θέλει να αλλάξει

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού ο Καρβαλιάλ - Αυτό θέλει να αλλάξει

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού ο Καρβαλιάλ - Αυτό θέλει να αλλάξει
🔴 Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα στο ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο τους με τον ίδιο να σημειώνει τα πράγματα που θέλει να αλλάξει. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κάρλος Καρβαλιάλ: Ντεμπούτο με το... δεξί για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα και να συνεχίζουν στο Conference League και τον ίδιο να δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ σημείωσε και όσα θέλει να αλλάξει.

«Η ομάδα πολύ καλά (στα ελληνικά). Η ομάδα δεν ήταν τέλεια αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι και κατάφερε να νικήσει που ήταν το ζητούμενο. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία αλλά πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα»
🔴 Για τι πρέπει να διορθώσει: «Θα το χωρίσουμε σε μέρη. Επιθετικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί σκοράραμε πέντε γκολ και κάναμε ευκαιρίες. Στην άμυνα όλοι είδαμε ότι είχαμε καλά διαστήματα αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ από ομαδικά λάθη. Τη μετάβαση προς την επίθεση πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας και να βγαίνουμε καλύτερα μπροστά. Στην αμυντική λειτουργία, όταν χάναμε την μπάλα την ανακτούσαμε γρήγορα. Τέλος στις στημένες φάσεις, βάλαμε ένα γκολ, δεν δεχθήκαμε οπότε έχει θετικό πρόσημο».
🔴 Για τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Στην Μπράγκα είχαμε φτάσει μακριά αλλά δεν θα κοιτάξουμε τόσο μακριά, θα δούμε βήμα-βήμα τον κάθε αγώνα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο», είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ
 
 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate