Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας
🔴 Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μπορεί να παίξει άμεσα στην Ευρωλίγκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, θα αποφασίσει για το αν θα παίξει κόντρα σε Ρεάλ ή Μπάγερν.  
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, με έναν παίκτη που διαθέτει ταλέντο, ποιότητα, αλλά και προοπτική. Και κυρίως ήρθε να καλύψει μία θέση στην οποία είχε θέμα η ομάδα του Πειραιά. Δηλαδή, εκείνη του τρίτου ψηλού στο ρόστερ.Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, όμως, δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ. 

Μπορεί να παίξει με άνεση τόσο στο «4», όσο και στο «5». Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον απέκτησε κυρίως για να λειτουργήσει ως πάουερ φόργουορντ (πίσω από τον Άλεκ Πίτερς), καθώς διαθέτει καλό μακρινό σουτ και μπορεί να κινηθεί με ικανότητα μακριά από το καλάθι. Θα δώσει σημαντικές λύσεις ο Φιλίπ Πετρούσεφ, καθώς με τον ερχομό του θωρακίζει την ερυθρόλευκη φροντ-λάιν και κλείσει τα κενά που ενδεχομένως να υπάρξουν, στο υποθετικό σενάριο που έχουν προβλήματα οι Φαλ-Μιλουτίνοφ.

🔴 Πότε όμως θα δούμε στην αγωνιστική δράση τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ; Να τονίσουμε πως ο παίκτης είναι διαθέσιμος στην Ευρωλίγκα και μπορεί να παίξει άμεσα! Δεν υπάρχει θέμα, όπως δηλαδή με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη, επειδή αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ζαλγκίρις. Ο Καναδός γκαρντ θα μπορεί να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου, δηλαδή με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κρίνει για το αν θα είναι έτοιμος να παίξει μέσα στην εβδομάδα. Χρειάζεται και χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Φάληρο και ακολούθως την Παρασκευή, οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τη Μπάγερν Μονάχου.

🔴 Θεωρείται απίθανο να καταφέρει να βρεθεί στη δωδεκάδα για το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα γίνει προσπάθεια να δώσει το «παρών» στο ματς της Παρασκευής απέναντι στη Μπάγερν. Διαθέτει εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague, καθώς πέρσι αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate