Απαίτηση Μπαρτζώκα - Έτοιμα τα συμβόλαια, ακραίο... πάνω από 55% τρίποντο!

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Απαίτηση Μπαρτζώκα - Έτοιμα τα συμβόλαια, ακραίο... πάνω από 55% τρίποντο!

Απαίτηση Μπαρτζώκα - Έτοιμα τα συμβόλαια, ακραίο... πάνω από 55% τρίποντο!
🔴 Άμεσα στα γραφεία της ΚΑΕ, μετά από εισήγηση του κόουτς. Στο Λιμάνι δουλεύουν για να επιστρέψουν στο FInal 4 και αυτή τη φορά να σηκώσουν την κούπα της Euroleague, όμως παράλληλα χτίζουν το ρόστερ και για τα επόμενα χρόνια. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης μετά τους Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ;
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας άκουγε αυτά που λέει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα έπρεπε να είχε αποδεσμεύσει τον Άλεκ Πίτερς το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ο Αϊζέια Κάνααν δεν θα άντεχε ούτε... δίμηνο με βάση τις μέτριες εμφανίσεις του στο πρώτο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ευτυχώς για τους Πειραιώτες και τους οπαδούς τους ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός ήξερε καλά την αξία των δύο παικτών. 
 
Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ έκανε χρήση του όρου για ανανέωση των συμβολαίων τους και ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού -και ο Μπαρτζώκας φυσικά- αισθάνονται δικαιωμένοι. Πίτερς και Κάνααν είναι δύο από τους ηγέτες της φετινής ομάδας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον επιθετικό τομέα, καθώς παίρνουν πάνω τους πολλές επιθέσεις. Με τα αποτελέσματα να είναι ως τώρα όχι απλά θετικά αλλά εντυπωσιακά!
🔴 Αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά στα στατιστικά και θα διαπιστώσει πόσο πολύτιμοι είναι οι δύο Αμερικάνοι, με τον Πίτερς να μετρά 16,2 πόντους στη Euroleague με το εκπληκτικό 56,2 % από το τρίποντο και τον Κάνααν 14,1 πόντους με 54,8% από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. 
 


Τα συμβόλαια των δύο παικτών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, συνεπώς αναμένεται να έχουμε εξελίξεις, αφού είναι μάλλον οι... τελευταίοι που θα ήθελε να χάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Δεν αποκλείεται οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να καλέσουν άμεσα Πίτερς και Κάνααν ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για πρόωρες ανανεώσεις προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. 
 
Άλλωστε, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Καλό θα είναι ο Ολυμπιακός να ενεργήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να προλάβει τον ανταγωνισμό και να μην περιπλεχθούν τα δεδομένα!
🔴 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί μείζονος σημασίας τη διατήρηση της χημείας στο ρόστερ, όντας τεχνικός που δεν αρέσκεται σε πολλές αλλαγές από τη στιγμή που θα βρει τη "χρυσή" αγωνιστική τομή. 
 
Η ομάδα είναι δεμένη, με τους υπάρχοντες παίκτες να "κουμπώνουν" άψογα στο στυλ παιχνιδιού του Έλληνα προπονητή και τους Πίτερς-Κάνααν να φαντάζουν ως οι ιδανικοί να το υποστηρίξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν ταιριάξει και ως προσωπικότητες στο ερυθρόλευκο σύνολο, δείχνοντας πραγματικά να απολαμβάνουν τη φετινή σεζόν. Δεν είναι εύκολο να βρεθούν τέτοιοι σουτέρ στην αγορά, κάτι που ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλά.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate