Αβέβαιο το μέλλον Σκάρπα στο λιμάνι - "Ψήνει" μεταγραφή γνωστή ομάδα - "4,5-6 εκατομμύρια το κόστος"!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Αβέβαιο το μέλλον Σκάρπα στο λιμάνι - "Ψήνει" μεταγραφή γνωστή ομάδα - "4,5-6 εκατομμύρια το κόστος"!

Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και περιζήτητος από βραζιλιάνικους συλλόγους αλλά και στο εξωτερικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις μας για να είναι πετυχημένες", σημείωσε ο Μπαρσέλος.
🔴 Στον "αέρα" είναι το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου στον Ολυμπιακό, όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ποια ομάδα εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο "στόχαστρο" της Ιντερνασιονάλ φέρεται να έχει μπει ο Γκουστάβο Σκάρπα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Αλεσάντρο Μπαρσέλος.

Μετά την Ατλέτικο Μινέιρο που κατέθεσε πρόταση για τον άσο του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε και η Ιντερνασιονάλ, με τους Βραζιλιάνους να σημειώνουν ότι το κόστος μεταγραφής του κυμαίνεται μεταξύ 4,5-6 εκατ. ευρώ.

🔴 "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε, αλλά δεν εξαρτάται αυτό μόνο από την Ιντερνασιονάλ. Το μεταγραφικό παζάρι κινείται και ασχολούμαστε συνήθως με ποδοσφαιριστές που υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες για να αποκτηθούν.
🔴 Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και περιζήτητος από βραζιλιάνικους συλλόγους αλλά και στο εξωτερικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις μας για να είναι πετυχημένες", σημείωσε ο Μπαρσέλος. 
 
 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate