Ορτέγκα-Έσε: Το «χρυσάφι» του Ολυμπιακού

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ορτέγκα-Έσε: Το «χρυσάφι» του Ολυμπιακού

Ορτέγκα-Έσε: Το «χρυσάφι» του Ολυμπιακού
🔴 Ο Ολυμπιακός πρόλαβε τους άλλους και έριξε τα δίχτυα του στην Αργεντινή για να φέρει δύο… λαβράκια!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά αποφάσισαν να κοιτάξουν ξανά την αγορά της Αργεντινής. Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός αρέσκεται να ρίχνει ματιές στη Λατινική Αμερική και κατά καιρούς έχει ανακαλύψει θησαυρούς.

Τέτοιοι ήταν οι Τσόρι Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα, με την απαραίτητη σημείωση πως αμφότεροι ήρθαν έχοντας κάνει διαδρομή στην Ευρώπη. Αλλά στις μέρες μας, το ζητούμενο σχετίζεται με το πώς θα πας εσύ νωρίτερα εκεί που θέλουν να βρεθούν και άλλοι. Ο Ολυμπιακός πρόλαβε. Εριξε τα δίχτυα του στην Αργεντινή και έφερε δύο …λαβράκια! Γιατί περί αυτού πρόκειται όταν μιλάμε για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα και τον Σαντιάγκο Εσε. Το πώς εξελίσσεται η όλη επένδυση, απλά επιβεβαιώνει το ορθό της επιλογής των ανθρώπων και δη της διοίκησης του Ολυμπιακού.

🔴 Τούτες τις ημέρες ο Ορτέγκα προπονείται με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ναι, την παγκόσμια πρωταθλήτρια και δίπλα σε παίκτες με ηχηρό όνομα- δεν χρειάζεται καν να αναφερθούν ποιοι συγκροτούν το ρόστερ. Ούτε πως οι πάντες έχουν στραμμένες τις κεραίες του στο ποιους θα κατεβάσει η Αργεντινή στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός επέλεξε έναν ποδοσφαιριστή 24 ετών, έναν αριστερό μπακ που αγωνιζόταν στην Βελέζ, δηλαδή μια ομάδα εξαιρετική της Αργεντινής και με πολύ αξιόλογες υποδομές. Η επιλογή, είναι ξεκάθαρο, βγαίνει.

Και ο Ορτέγκα, οσάκις παίρνει χρόνο συμμετοχής με τους Ερυθρόλευκους, πείθει πως δεν έχει …ταβάνι κατά το κοινώς λεγόμενο. Με αξιοπρόσεκτα ανεβάσματα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ετσι θα εκτοξευθεί. Με κερδισμένο, αναμφίβολα, τον Ολυμπιακό. Γιατί ο Ορτέγκα μπορεί να δώσει πολλά και σε ρόλο δυσεύρετο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ολοι αναζητούν καλά αριστερά μπαμ με συμμετοχή στην ανάπτυξη μιας ομάδας.

🔴 Οσον αφορά στον Σαντιάγκο Εσε των 22 ετών, τον έφεραν οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού από την Ουρακάν. Επίσης καλή ομάδα της Αργεντινής που συχνά πυκνά βγάζει αστέρια από το φυτώριο της. Ο Εσε, είναι αλήθεια πως προσαρμόστηκε γρηγορότερα σε σύγκριση με τον Ορτέγκα και εξασφάλισε θέση στο βασικό σχήμα. Παίζει συνεχώς ανεξάρτητα με τον παρτενέρ που θα έχει στην ενδεκάδα. Δίνει μάχες, κρατά τη μπάλα, βοηθά άμυνα και επίθεση, συνδέει τις γραμμές.

Ασφαλώς και δεν τα κάνει όλα τέλεια και άλλωστε είναι ακόμη σε διαδικασία εκμάθησης συστημάτων και κατανόησης για το πώς παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Όχι- δεν μιλάμε για διαφορετικό άθλημα. Απλά, έχει διαφορές η Γηραιά με τη Νότιο Αμερική. Και ο Εσε, όπως άλλωστε και ο Ορτέγκα, τώρα στα πρώτα τους βήματα, μοιάζουν λες και …κόβουν δρόμο γρήγορα γρήγορα. Αντιλαμβάνονται τα πάντα εξαιρετικά σύντομα και πείθουν πως ο Ολυμπιακός έκανε διάνα με την απόκτησή τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή

Πηγή: In.gr


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate