Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Ποντένσε και πόσο καιρό τον έχει καθιερώσει

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Ποντένσε και πόσο καιρό τον έχει καθιερώσει

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Ποντένσε και πόσο καιρό τον έχει καθιερώσει
🔴 Ο Ντάνιελ Ποντένσε κάνει έναν συγκεκριμένο πανηγυρισμό που παραπέμπει στην αγάπη του για τους δικούς του ανθρώπους, τον οποίο έκανε και στο Ηράκλειο και το ΟΦΗ - Ολυμπιακός.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός και άλλοτε παίκτης της ομάδας της Γουλβς διανύει τη δεύτερη θητεία του στο Λιμάνι, έχοντας γυρίσει πιο ορεξάτος αγωνιστικά και πιο ποιοτικός από ποτέ. Ο Ντάνιελ Ποντένσε κάνει σε μεγάλο βαθμό έναν πανηγυρισμό, που όπως κάθε κίνηση ενός σημαντικού παίκτη σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, σχολιάζεται. Είναι κάτι που έχει να συζητά ο κόσμος.

Ο Ποντένσε

Ο Superman του Ολυμπιακού έχει τον δικό του ξεχωριστό πανηγυρισμό τον οποίο κάνει εδώ και πολύ καιρό. Πολύ πριν καν βρεθεί στην Αγγλία για να αγωνιστεί με τη φανέλα των «Λύκων» της Premier League. Η κίνηση που κάνει σημαίνει αγκαλιά. Μία αγκαλιά για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Ποντένσε

🔴 - Από τον επίσημο λογαριασμό του Ποντένσε στο Instagram του.

Δεν σημαίνει δηλαδή κάτι άλλο. Για όσους επίσης δεν το έχουν κατά νου ο Πορτογάλος σταρ είναι ήδη παντρεμένος, έχει παιδί με τη σύντροφό του και το ταξίδι του μέλιτός τους το είχαν κάνει στην Τανζανία. Ο ίδιος μάλιστα εξακολουθεί να βλέπει ακόμα και σήμερα βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του. Είναι κάτι που τον ευχαριστεί πολύ.

🔴 Όπως τον ευχαριστεί πολύ που παίζει ξανά στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που το απολαμβάνει για τα καλά. Και ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας στη COSMOTE TV μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ το πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις καλά σε έναν σύλλογο και να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνεις. Ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό έχει 9 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate