Ολυμπιακός: Η εξήγηση για Ελ Κααμπί

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για Ελ Κααμπί
🔴 Πού οφείλεται το ντεφορμάρισμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και γιατί στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τους. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την Τρίτη (21/11) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του παίζει εκτός έδρας κόντρα στην Τανζανία σε ένα ματς που θα γίνει σε γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο και το οποίο χρειάστηκε οχτώ ώρες ταξίδι για να φτάσει η αποστολή και φυσικά άλλες τόσες για να επιστρέψει.
 
Για τον Ελ Κααμπί γίνεται μεγάλη κουβέντα για το γεγονός ότι έχει σιγήσει κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα, αλλά στον Ρέντη δεν ανησυχούν και ξέρουν και που οφείλεται όλη αυτή η κατάσταση.
🔴 Ο Μαροκινός μπορεί να μην έχει την εκτελεστική δεινότητα του συμπατριώτη του Ελ Αραμπί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζει χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία και χωρίς να έχει πάρει ανάσα. 
 
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 6 Αυγούστου και στις 10 του μήνα έπαιξε για 14 λεπτά στο εντός έδρας ματς με την Γκενκ. Στις 17 Αυγούστου έπαιξε βασικός στο Βέλγιο και μία εβδομάδα αργότερα (24/8) ήταν βασικός με την Τσουκαρίτσκι πετυχαίνοντας τα πρώτα του δύο γκολ. Όλα αυτά χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία και με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του. 
 
Ενδιάμεσα προσθέστε ότι έχει παίξει με την Εθνική του ομάδα τόσο στη διακοπή του Σεπτεμβρίου όσο και σε αυτήν του Οκτωβρίου και τώρα είναι πάλι με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.
🔴 Ο Μαρτίνεθ τα έχει όλα αυτά υπόψη του και θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό να βγάζει κόπωση ο ποδοσφαιριστής του. Φυσικά είναι αγκάθι η συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα, αφού ο παίκτης δεν θα πάει ανάσα, αλλά ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να τον διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο από εδώ και πέρα.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate