"Ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με Ναν... - Τι ισχύει με Πετρούσεφ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

"Ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με Ναν... - Τι ισχύει με Πετρούσεφ" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με Ναν... - Τι ισχύει με Πετρούσεφ" (ΒΙΝΤΕΟ)
🔴 Απαντήσεις από τον Νίκο Ζέρβα για τις μεταγραφικές επιδιώξεις των νταμπλούχων Ελλάδας και το παρασκήνιο γύρω από τη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τη συνεχιζόμενη μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό παρουσίασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
 
«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Ναν το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσε να τον περιμένει άλλο όσο αυτός περίμενε το ΝΒΑ και δεν ασχολήθηκε μαζί του μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αν έπαιρνε αύριο έναν παίκτη, θα ήταν στη front line. Ο Πετρούσεφ δεν είναι ελεύθερος. Δόθηκε πλέον στους Κινγκς κι αν αποδεσμευτεί, ο Ολυμπιακός πιθανώς να ενδιαφερθεί. Είναι ένα 4-5άρι με καλό σουτ. Δεν μιλάμε για αλλαγή παίκτη, αλλά για προσθήκη», ανέφερε.
🔴 Όσο για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, τόνισε: «Το ματς με τη Φενέρ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχει αρχίσει με μόνο μια ήττα, από τη Βαλένθια. Είναι μια ομάδα με μέγεθος, που προβληματίζει την επίθεση του Ολυμπιακού. Μετά από κακές ήττες ο Ολυμπιακός βγάζει αντίδραση».

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, είπε: «Ο Σίκμα ιατρικά είναι έτοιμος, έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα, αλλά προτιμήθηκε να μην πιεστεί. Ίσως τον δούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, αν και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μείνει έξω από την εξάδα ένας από τους έξι που παίζουν τελευταία. Ο ΜακΚίσικ θα μπει τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη. Είναι μεγάλη απώλεια γιατί ο Ολυμπιακός όπως χτίστηκε το καλοκαίρι δεν έχει την πολυτέλεια να λείπει κανείς».
 
Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε: 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate