Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Φρέιρε;

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Φρέιρε;

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Φρέιρε;
🔴 Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Φρέιρε;
Διαβάστε παρακάτω...
🔴  Ο Νίκολας Φρέιρε αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Αργεντινός αμυντικός προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μετά την υποτροπή, στην προσπάθεια να προλάβει το ντέρμπι των «αιωνίων», το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με την περίπτωσή του και δε θα δώσει τη συγκατάθεσή του να επιστρέψει στις προπονήσεις, αν δεν είναι πρώτα απολύτως έτοιμος. 

Ο Μαρτίνεθ από την πλευρά του θα περιμένει τον Φρέιρε, για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων». Ο Φρέιρε είχε αγωνιστεί τελευταία φορά τη 1η Οκτωβρίου.

🔴 Ο Μαρτίνεθ από την πλευρά του θα περιμένει τον Φρέιρε, για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων». Ο Φρέιρε είχε αγωνιστεί τελευταία φορά τη 1η Οκτωβρίου.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate