Δεν πάει καλά αυτό! "Φάντασμα" ο Χουάνγκ στον Αστέρα

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Δεν πάει καλά αυτό! "Φάντασμα" ο Χουάνγκ στον Αστέρα

Δεν πάει καλά αυτό! "Φάντασμα" ο Χουάνγκ στον Αστέρα
🔴 Μόνο καλά δεν πάει η παρουσία του Κορεάτη ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Σερβίας μιας και οι εμφανίσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παίκτη που βρέθηκε πριν από έναν χρόνο στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ινμπεόμ Χουάνγκ: Ο Κορεάτης ποδοσφαιριστής αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, όμως μετά από τέσσερις μήνες και 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του.
🔴 Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής ο Ινμπεόμ Χουάνγκ δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ ή να δώσει κάποια ασίστ, κάτι που έχει φέρει προβληματισμό, με το δυνατό του στοιχείο να συνεχίζει πάντως να είναι τα τρεξίματά του, αφού στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε στο Champions League κάλυψε 60,11 χλμ, με τα 11,73 χλμ. από αυτά μόνο στο παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις, ενώ κατά μέσο όρο τρέχει 11,6 χλμ. ανά παιχνίδι, επίδοση που τον κατατάσσει στην 11η θέση της σχετικής λίστας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate