Η αλλαγή του Ολυμπιακού με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Η αλλαγή του Ολυμπιακού με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ

Η αλλαγή του Ολυμπιακού με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ
🔴 Ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του στα δύο παιχνίδια με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ. Τι έχει κάνει τη διαφορά σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ έχουν φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στον Ρέντη. Και δεν είναι μόνο ότι η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε δύο νίκες σε αυτά τα ματς είναι και η εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο.

Τόσο με τους Άγγλους όσο και με τους Κρητικούς η ομάδα του Πειραιά απειλήθηκε ελάχιστα. Καμία σχέση με ό,τι συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια της. Ενέπνεε μία εμπιστοσύνη ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν το παιχνίδι προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα.

🔴 Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό ματς τόσο σε σχέση με το ματς κόντρα στην Τόπολα όσο και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικότητα ότι και με τους «πράσινους» στα πρώτα 45 λεπτά οι Πειραιώτες είδαν την εστία τους να απειλείται αρκετές φορές. Και στη Σερβία το θέμα δεν είχε να κάνει μόνο με την ισοφάριση, αλλά ότι ακόμα και στο 0-0 δημιουργήθηκαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Πασχαλάκη.
🔴 Με τη Γουέστ Χαμ έπαιξε φυσικά τον ρόλο του το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τρία χαφ. «Κλείδωσε» τους Άγγλους κι η εστία του Πασχαλάκη κινδύνεψε ελάχιστα. Με τον ΟΦΗ κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή Έσε και Μαντί.

Το σημαντικό, όμως, ότι και στα δύο ματς ο Ολυμπιακός τράβηξε πιο πίσω τα μέτρα πίεσης του προς την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να γίνει πιο συμπαγής ανασταλτικά και να αποκτήσει μεγαλύτερη ισορροπία κάτι που δεν το είχε στα προηγούμενα ματς. Φυσικά η παρουσία του Έσε έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Με την Τόπολα… χάθηκε από το ματς όταν χτύπησε ξανά στη μύτη του, ενώ με τον Παναθηναϊκό απουσίαζε.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate