Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να το κάνει ο Μαρέσκα

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να το κάνει ο Μαρέσκα

Πιο απλά και πιο κατανοητά δεν μπορούσε να το πει ο Ιταλός διαιτητής. Κι αυτοί που επιθυμούσαν τιμωρίες και μηδενισμούς του Ολυμπιακού, ας διαβάσουν προσεκτικά το φύλλο αγώνα.
🔴 Ο Ιταλός διαιτητής ξεκαθάρισε στο φύλλο αγώνα πως δεν υπήρξε καμιά διακοπή με δική του απόφαση κι αυτό τα λέει όλα
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έχουν ειπωθεί πολλά για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» και είναι βέβαιο ότι θα ειπωθούν κι άλλα τις επόμενες μέρες.

Αυτό όμως που έχει την μεγαλύτερη αξία είναι η άποψη του διαιτητή της αναμέτρησης, η οποία καταγράφηκε και στο φύλλο αγώνα.

Αυτό το φύλλο αγώνα που όλοι περίμεναν να δουν για να έχουν μια πιο σαφή εικόνα της κατάστασης και τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο ρέφερι του ντέρμπι, ο Ιταλός Μαρέσκα έγραψε αυτά που είδε κι όχι αυτά που μπορεί να ήθελαν ή να φαντάζονταν κάποιοι.

Το θέμα είναι ξεκάθαρο από την αναφορά του διαιτητή στο φύλλο αγώνα κι επειδή αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα για ένα ματς, έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σε αυτά που επισημαίνει.

Και η αλήθεια είναι ότι τα έκανε «πενηνταράκια» ο Μαρέσκα για να το καταλάβουν όλοι. Γιατί πολύ απλά ο Ιταλός κατάλαβε τι πήγε να γίνει και θέλησε να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των απόψεων του.

Είπε λοιπόν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε διακοπή αγώνα, ούτε η προσωρινή ούτε η οριστική, λόγω τραυματισμού Χουάνκαρ.

🔴 Και εξηγεί στη συνέχεια ο Μαρέσκα, ότι η οριστική διακοπή οφείλονταν στο ότι είχαν περάσει σχεδόν δύο ώρες και ο γιατρός δεν είχε σταθερή θέση αναφορικά με τον Χουάνκαρ.

Όλοι αυτοί λοιπόν που βιάστηκαν, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τα αποδυτήρια, να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών και ότι ακόμα έβαζε ο νους τους, καλό θα είναι να διαβάσουν τι λέει προσεκτικά στο φύλλο αγώνα ο Ιταλός διαιτητής.

Ένα στοιχείο που επίσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Μαρέσκα ενήργησε με το γράμμα του νόμου προκειμένου να αποφασίσει κι αυτό το είδαμε και από την τοποθέτηση του στο φύλλο αγώνα.

Σου λέει ο Ιταλός, «εγώ δεν προχώρησα σε διακοπή της αναμέτρησης, ούτε προσωρινή ούτε οριστική». Καθιστά δηλαδή σαφές ότι ο ίδιος δεν αποφάσισε καμία διακοπή.

🔴 Λέει επίσης: «Για το θέμα ήταν υπεύθυνος ο γιατρός κι αυτόν ρώτησα για να δούμε τι θα γίνει».

Και καταλήγει ο Μαρέσκα στο απλό συμπέρασμα, ότι το παιχνίδι διεκόπη γιατί πολύ απλά πέρασαν δύο ώρες από την προσωρινή διακοπή.

Μα πάνω απ’ όλα αυτό που λέει ο Ιταλός ρεφ είναι αυτό. «Εγώ δεν διέκοψα παιχνίδι λόγω προβλήματος με Χουάνκαρ».

Πιο απλά και πιο κατανοητά δεν μπορούσε να το πει ο Ιταλός διαιτητής. Κι αυτοί που επιθυμούσαν τιμωρίες και μηδενισμούς του Ολυμπιακού, ας διαβάσουν προσεκτικά το φύλλο αγώνα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate