ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Υπέρβαση της φροντλάιν και… αναπροσαρμογή θέσεων

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Υπέρβαση της φροντλάιν και… αναπροσαρμογή θέσεων

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Υπέρβαση της φροντλάιν και… αναπροσαρμογή θέσεων
 🔴 Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ και αρκετοί παίκτες καλούνται να κάνουν step up από το «3» έως το «5», αναπροσαρμόζοντας τις θέσεις τους. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αν υπάρχει κάτι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την αποψινή Ευρωλιγκάτη πρεμιέρα “αιωνίων“, είναι οι μάχες της φρόντλαιν.

Ένεκα της απουσίας του Φολ αλλά και το στάτους των Σίκμα, Πίτερς που δεν έχουν μπει ακόμα σε υψηλούς ρυθμούς όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Φυσικά αυτό αποτελεί μια μικρή αποτίμηση αφού η σεζόν δεν έχει καλά καλά ξεκινήσει. Όμως η Ευρωλίγκα αρχίζει και τα επίσημα παιχνίδια κάνουν εκκίνηση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα κληθεί να τραβήξει το… κάρο στις δύο ρακέτες όπως κυρίαρχα έκανε τόσο στο Super Cup. Όπως έκανε στα φιλικά που έπαιξε. Όπως θα κάνει και στη συνέχεια της σεζόν. Ωστόσο, ξέρει ότι οι ευθύνες αυξάνονται λόγω της απουσίας του “Διόσκουρού” του Μουσταφά Φαλ.

🔴 Για το λόγο αυτό, στη θέση “5” θα κληθεί να πάρει λεπτά και να δώσει ο Λουκ Σίκμα. Αυτό έκανε και στα φιλικά της Κύπρου εν τη απουσία του Φαλ. Την ξέρει τη θέση από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την μπασκετική του οξυδέρκεια. Ωστόσο, ο Αμερικανός καλείται να δείξει τουλάχιστον πιο έτοιμος πνευματικά και εντός κλίματος. Αφού ομολογουμένως μιλάμε για μια ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν είχε ξαναζήσει μέχρι σήμερα.

Το αντίστοιχο step up θα κληθεί να κάνει και ο Πίτερς αφού τα λεπτά του Σίκμα στο “4” θα μείνουν κενά λόγω της αναβάθμισης του Λουκ. Μαζί με τον Παπανικολάου, ο Άλεκ θα τραβήξει την πλειοψηφία στα πάουερ-φόργουορντ.

🔴 Όπως καταλαβαίνει κανείς, θα υπάρξει αναπροσαρμογή των θέσεων όσον αφορά τους φόργουορντ κατά μία θέση πάνω. Προκειμένου να καλυφθεί το σημαντικό κενό του Μουσταφά Φαλ. Φυσικά, δεν ξεχνάμε την παρουσία του Τανούλη ως 3ο σέντερ. Πρόκειται για ένα κορμί άλλωστε που σωματικά μιλώντας μπορεί να ανταποκριθεί ως λύση ανάγκης για λίγη ώρα στο επίπεδο της EuroLeague.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται ακόμα και ο Μπραζντέικις να μπει στη μάχη για κάποια λεπτά παρά το γεγονός ότι είναι ανέτοιμος. Φυσικά, η σταθερή παρουσία του ΜακΚίσικ και του Λαρεντζάκη στη θέση “3”, θεωρείται δεδομένη. Όπως και η χρησιμοποίηση αρκετών κοντών σχημάτων αποτελεί αναγκαίο κακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του.

Σχέδια τα οποία θα του επιτρέψουν να καλύψει εκ των έσω όσο το δυνατόν καλύτερα τα προβλήματα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate